Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-au pregătit fotbaliştii de la FC Viitorul pentru un nou sezon (video)

ro

12 Jun, 2017 22:28 2698 Marime text
FC Viitorul a organizat o conferință de presă la reunirea lotului pentru demararea pregătirilor noului sezon la care au participat Robert Hodorogea, George Țucudean, Neluț Roșu și Victor Rîmniceanu.

Robert Hodorogea a declarat: 

"Eu unul am încercat să îmi revin, să fiu 100/ din cauza accidentării păe care am avut-o şi în rest m-am încărcat cu energie pozitivă, sper, şi abia aştept să o luăm de la capăt. 

George Ţucudean a precizat în cadrul conferinţei că după finalul de sezon foarte încărcat şi foarte greu a venit o vacanţă binemeritată. 

"Eu cel puţin nu m_am gândit la fotbal. Ne pregătim cât mai bine, să nu ne accidentăm. Trebuie să fim atenţi, avem o perioadă foarte scurtă să ne punem la punct. Suntem echipa care a luat titlul şi toată lumea îşi doreşte să ne batem acolo sus. Depindem doar de noi să ne îndeplinim obiectivele" - a declarat George Ţucudean. 


Neluţ Roşu a precizat că a încercat să-şi petreacă timpul cu familia, să se relaxeze cât mai mult pentru a veni cu un gând de a începe antrenamentele cât mai bine. 

"Ne aşteaptă un sezon mai greu, toate echipele se întăresc. Avem şi şansa de a juca în cupe unde sperăm să facem o figură cât mai frumoasă" - a declarat Neluţ Roşu. 


Victor Rîmniceanu a precizat că a fost o vacanţă frumoasă şi s-a relaxat alături de familie.

"Anul acesta trebuie să ne luptăm să nu ajungem la retrogradare, iar dacă prindem play-off-ul este un bonus. Toate echipele ne iau în serios, ceea ce este bine." - a mai precizat Rîmniceanu

Sursa foto şi text: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii