Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum explică Simona Halep înfrângerea cu Maria Şarapova de la US Open

ro

30 Aug, 2017 00:00 1959 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, vicelideră mondială, a încheiat prematur ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, după ce a fost învinsă în primul tur de rusoaica Maria Şarapova, fost număr 1 în clasamentul WTA, iar în prezent aflată pe locul 146 în lume.
 
Revenită în competiţii în luna aprilie a acestui an, după 15 luni de suspendare, în urma folosirii unei substanţe interzise, Şarapova (beneficiară a unui wild-card la US Open) s-a impus cu 6-4, 4-6, 6-3, realizând a şaptea victorie din şapte meciuri contra lui Halep!
 
„Maria a fost mai bună, a avut un serviciu superior. Chiar dacă sunt tristă că am pierdut, mă gândesc că am dat tot ce am putut. Nu mi-a funcţionat însă serviciul, a fost foarte slab, şi nu am fost în meci. O partidă cu Şarapova în primul tur e extrem de grea. Aşa s-a tras însă la sorţi. Maria a avut o absenţă îndelungată şi simte că încă poate juca bine“, a declarat Simona Halep, care, pentru prezenţa în primul tur la US Open, a primit 50.000 de dolari şi zece puncte WTA.

Şarapova a luat din nou pauză de vestiar! 

După ce Şarapova a câştigat primul set, Halep a egalat situaţia după al doilea, în care a revenit de la 1-4. Înaintea setului decisiv însă, rusoaica a luat o pauză de vestiar, aşa cum se întâmplase şi în confruntarea dintre cele două din finala de la Roland Garros din 2014, când Şarapova a prelungit absenţa sa de pe teren.
„M-am obişnuit cu aşa ceva. Nu e prima dată când Şarapova îşi ia pauză de toaletă când evoluez contra ei. Nici nu m-am mai gândit“, a arătat Halep. Dacă trecea de jucătoarea din Rusia, Simona o întâlnea în turul secund pe Timea Babos (Ungaria, 59 WTA), care a dispus în runda inaugurală de Viktorija Golubovic (Elveţia, 104 WTA), scor 7-5, 5-7, 7-5.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii