Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu titlul pe masă! Rugbyștii de la CS Năvodari vor disputa finala mare a Diviziei Naționale

ro

27 May, 2017 12:37 3338 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a câștigat astăzi semifinala Diviziei Naționale de seniori, astfel că va evolua pentru titlu, în finala mare a campionatului!

Pregătiți de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, sportivii năvodăreni au dispus în penultimul act, pe teren propriu, de Știința Petroșani (campioana en-titre), scor 38-24.

„Felicitări băieților noștri pentru victoria de astăzi! Jucăm finala! Felicitări tuturor celor implicați! Mergem la București, sâmbătă? Mergem! Și câștigăm!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a CS Năvodari.   

În finala mare, echipa de la Năvodari se va duela cu Bucovina Suceava, care a învins cu 19-12 în penultimul act Stejarul Buzău. Finala mică va fi astfel Știința Petroșani - Stejarul Buzău, iar în celelalte partide de clasament se vor disputa meciurile: RC Bârlad - RCM Galați (locurile 5-6) și CS Mănăștur - CS UAV Arad (locurile 7-8). În primele partide din turneul 5-8, s-au înregistrat rezultatele: RC Bârlad - CS Mănăștur 5-0 (neprezentare) și RCM Galați - CS UAV Arad 18-15.   

Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii