Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu el în teren, băieţii lui Selymeş se vor lupta ca la Termopile Săgeata a transferat un stranier cu nume de rege spartan

ro

20 Jun, 2013 00:00 1840 Marime text
Nou-promovata Săgeata Năvodari începe să-şi alcătuiască lotul pentru Liga 1. Impresarul Ana-Maria Prodan a declarat că la echipă vor veni peste zece jucători noi, dintre care doi au şi semnat.

Clubul năvodărean i-a achiziţionat pe portarul grec Leonidas Panagopoulos şi pe fundaşul dreapta Ionuţ Andrei Peteleu, care au semnat contracte pe câte doi ani, potrivit lui Alexandru Manu, preşedintele Consiliului Director al Săgeţii. Panagopoulos are 26 de ani, fiind născut pe 3 ianuarie 1987, la Zacharo (Grecia). În returul sezonului trecut a evoluat în zece meciuri la CS Tr. Severin (Liga 1), iar în tur a jucat pentru FC Vyzas (Liga a 2-a elenă), unde a apărat în 11 partide. Portarul de 1,88 m înălţime este fost component al echipei de tineret a Greciei (pentru care a jucat în şase partide), iar în Grecia a mai făcut parte din lotul prim-divizionarelor Olympiacos Pireu (unde şi-a făcut junioratul) şi FC Panionios. Andrei Peteleu (20 de ani, 1,84 m) este bistriţean, iar ultima echipă la care a evoluat a fost FCM Tg. Mureş, în Liga a 2-a. A mai jucat la Gloria Bistriţa (în Liga 1) şi la Delta Tulcea. Tatăl său este viceprimarul Bistriţei, Ioan Peteleu.

Andrei s-a făcut remarcat şi la echipele naţionale Under-21 şi Under-19 ale României. „Avem discuţii cu mulţi jucători. Până la finele săptămânii, vor veni şi alţii la Năvodari. Duminică sau luni, vom pleca în cantonament la Braşov şi ideal ar fi să avem lotul conturat. Oricum, aşteptăm jucători noi şi la munte. În cantonament, vreau să-i văd şi pe cei de aici pe care nu-i cunosc. Pe 28 sau 29 iunie, la finele stagiului montan, vom face şi un meci. Apoi, pe 1 iulie, plecăm în stagiul extern, în Austria sau Serbia. Vom alege locul în funcţie de ce meciuri vom reuşi să aranjăm şi de condiţiile financiare. Sper ca în străinătate să plecăm cu lotul final cu care vom aborda Liga 1, un grup de 25 de fotbalişti”, a declarat antrenorul principal al Săgeţii, Tibor Selymeş. Alţi fotbalişti pentru care Săgeata tratează sunt Apostol Muzac, Viorel Dinu (U Cluj), Puşcaş şi Roşu (Steaua). 

Sursa foto: 1 - gsp.ro, 2 - liga2.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii