Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun nu a rezistat în faţa echipei CSM Bucureşti HCM a învins la diferenţă mare Pandurii Tg. Jiu

ro

29 Sep, 2014 00:00 1404 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a câştigat cu 31-21 (14-8) meciul jucat sâmbătă, pe teren propriu, cu Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu, în etapa a şasea a Ligii Naţionale.
 

Golurile gazdelor au fost reuşite de Cristescu - 7, Buricea - 6, Toma - 4 (unul de la 7 m), Angelovski - 4, Cutura - 3 (două de la 7 m), Şomlea - 2, Stavrositu - 2, Humet - 1, Baican - 1 şi Gal - 1. În urma acestui succes, HCM a acumulat 10 puncte din cinci meciuri, înregistrând până acum trei victorii, un egal şi un eşec.
„Îi mulţumim publicului, pentru că datorită lui suntem unde suntem. Am trecut printr-o perioadă grea, dar am ţinut capul sus şi muncim în continuare să demonstrăm că rămânem HCM Constanţa. Ne-am făcut meciul uşor, scorul permiţându-ne să folosim mai mulţi jucători tineri”, a declarat Albert Cristescu. „După o asemenea victorie, băieţii m-au surprins până şi pe mine. Sunt tare mândru de ei. Pandurii e o echipă bună, cu individualităţi”, a spus şi Nurhan Ali, directorul executiv al HCM Constanţa.

CSU Neptun, eşec sever

În competiţia feminină în schimb, CSU Neptun Constanţa a pierdut cu 22-41 (11-20) meciul susţinut ieri, pe teren propriu, în etapa a şaptea a Ligii Naţionale, cu CSM Bucureşti, liderul cu punctaj maxim al clasamentului. „A contat în primul rând diferenţa de experienţă şi de valoare, însă am cedat prea repede. Nu ştiu dacă asta trebuia să fie diferenţa. Mai avem multe de corectat şi mult de muncit. Sigur, nu CSM Bucureşti este echipa cu care ne luptăm noi în campionat, dar m-a cam dezamăgit atitudinea fetelor noastre. Trebuiau să-şi dorească mai mult”, a spus Ion Crăciun, antrenorul principal al CSU Neptun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii