Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun, înfrângere la 24 de goluri! HC Farul Constanţa, victorie mare la Galaţi. HC Dobrogea Sud a învins şi ea afară (galerie foto)

ro

19 Sep, 2016 00:00 1627 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Farul Constanţa a debutat cum nu se poate mai bine, sâmbătă, în ediţia 2016/2017 a Diviziei A (eşalonul secund din România), trecând în deplasare de CSU Danubius Galaţi, una dintre contracandidatele la promovarea în Liga Naţională. Constănţenii s-au impus cu 26-22 (14-11).
 
„Am controlat jocul în permanenţă. Victoria noastră e pe deplin meritată“, a declarat preşedintele HC Farul, Nurhan Ali. 
 
În aceeaşi etapă, a doua echipă a Constanţei din Divizia A, HC Dobrogea Sud II (nou-înfiinţată), a câştigat şi ea, 28-23 (13-12) pe propriul teren cu Atletico Alexandria. În etapa viitoare, va fi derby local în Sala Sporturilor, întâlnindu-se HC Farul şi HC Dobrogea Sud II, prima echipă fiind în postura de gazdă.
 
Succes şi pentru handbaliştii de la HC Dobrogea Sud Constanţa, care, în etapa a patra a Ligii Naţionale, au câştigat partida din deplasare cu CSU Suceava, scor 35-28 (17-15). În patru meciuri, HC Dobrogea Sud a strâns nouă puncte, având trei victorii şi o înfrângere. În runda viitoare, formaţia constănţeană primeşte vizita echipei HC Odorhei.
 
Ieri, a debutat în noua stagiune a Diviziei A şi formaţia feminină CSU Neptun Constanţa, însă primul meci a fost un fiasco, înfrângere pe teren propriu cu 20-44 (8-22) în faţa formaţiei Rapid USL Metrou Bucureşti! „Nu e o scuză, dar Mari Filip, cea mai bună jucătoare a noastră, nu a putut juca, din pricina unei probleme medicale. Am comis foarte multe greşeli, erori destul de mari. Am rezistat numai primele zece minute la ritmul partidei. Fetele de la Rapid au o experienţă importantă. Nu le-am putut face faţă. Deşi sunt mult mai înaintate în vârstă, ne-au depăşit şi fizic“, a declarat Silviu Băiceanu, directorul CSU Neptun. În etapa a doua, echipa din Constanţa întâlneşte în deplasare ACS Şc. 181 SSP Bucureşti.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii