Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun are meci la Constanţa Ionuţ Puşcaşu - „Suntem obligaţi să câştigăm cu HCF Piatra Neamţ“

ro

20 Jan, 2017 00:00 2209 Marime text
După două partide amânate, din pricina vremii nefavorabile, echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa se află în faţa primei evoluţii oficiale din acest an din Divizia A (eşalonul secund din România). Duminică, 22 ianuarie, în Sala Sporturilor din Constanţa, a fost programat meciul cu HCF Piatra Neamţ, din etapa a 12-a a campionatului.
 
Pe 8 ianuarie a.c., în runda a zecea, CSU Neptun ar fi trebuit să joace în deplasare cu ACS UAIC CNOT Iaşi, iar pe 15 ianuarie, ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu SCM Piteşti, în etapa a 11-a. Condiţiile meteo potrivnice au împiedicat însă desfăşurarea celor două confruntări, astfel că debutul în noul an pentru CSU Neptun s-a amânat pentru duminică.
 
„99% meciul se joacă. Partida este postată pe site-ul Federaţiei, s-au pus şi arbitrii, şi ora, s-au făcut şi informările către jandarmi. Se pare că se va juca. Sperăm ca vremea să nu ne dea peste cap, dar s-a anunţat doar ger, nu şi altceva“, a declarat Ionuţ Puşcaşu, antrenor la CSU Neptun. 

Patru victorii şi cinci înfrângeri 

În clasament, formaţia constănţeană se află pe locul nouă (din 14 echipe), cu 12 puncte, având patru victorii şi cinci înfrângeri în nouă meciuri, în vreme ce echipa nemţeană ocupă poziţia a şaptea, cu 16 puncte (dar cu un meci în plus). Ionuţ Puşcaşu spune că, pentru CSU Neptun, singura variantă este victoria, în ciuda faptului că HCF Piatra Neamţ e un adversar puternic.

Au avut probleme de efectiv 

„Chiar şi în condiţii normale, adică dacă am fi avut la pregătire tot efectivul, tot era un meci dificil. Piatra Neamţ e o echipă arţăgoasă, agresivă şi muncitoare, care a pus probleme peste tot pe unde a jucat. Noi am avut trei jucătoare care n-au făcut antrenament deloc de vreo două săptămâni. Problemele de efectiv ne-au dat puţin peste cap şi nu ne-am putut pregăti cum am fi dorit. Însă Mariana Filip, care e aproape refăcută, şi Bianca Căldare, au şanse mari de recuperare până duminică, iar Anca Birton are şanse 80 - 90%. Nu trebuie să avem însă nicio scuză pentru meci. La finalul partidei, când va suna sirena, trebuie să fim echipa câştigătoare. Nu avem ce face, suntem obligaţi“, a mai spus Ionuţ Puşcaşu. Meciul CSU Neptun - HCF Piatra Neamţ începe la ora 13.30.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii