Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSS1 Constanţa a urcat pe podium la gimnastică ritmică

ro

07 Nov, 2012 03:31 4935 Marime text
gimnastica.jpgClubul Sportiv Şcolar nr. 1 din Constanţa a cucerit medalia de bronz la Cupa României la gimnastică ritmică, întrecere care s-a desfăşurat la Bucureşti. Au urcat pe podium componentele ansamblului cu cercuri (junioare II) Maria Drăghici, Diana Corbu, Cristina Crăciun, Andreea Drăgan, Irina Dincă (profesor, Vasilică Râşniţă; corepetitor, Minola Popovici). De asemenea, ansamblul fără obiect de la categoria Mica Gimnastă, format din Alexandra Onţică, Alexandra Enache, Alexandra Ivan, Mara Criveanu, Irene Mărgărit şi Teodora Bucur (profesor, Filis Şerif), a fost al şaselea în concurs. Pentru interesul manifestat în promovarea şi dezvoltarea gimnasticii ritmice în rândul copiilor, CSS1 a primit o diplomă de excelenţă.

gimnastica2.jpg„Filis Şerif a fost apreciată şi felicitată pentru selecţia pe care a făcut-o la ansamblul mic. Fetele au cucerit o medalie de bronz la Naţionalele şcolare. Ele vor creşte în valoare, dar importantă este selecţia, felul în care porneşti la drum", a declarat Cristiana Costara, directorul CSS1.

Cupa României a fost penultima competiţie la care au participat gimnastele constănţene în 2012, ele urmând a încheia anul la începutul lunii decembrie, la Iaşi, la Trofeul „Gineta Stoenescu", competiţie internaţională la care CSS1 Constanţa concurează încă de la prima ediţie. Până atunci, la jumătatea acestei luni, profesoara Magda Rusu, arbitru internaţional, va participa la un curs în domeniu, la Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii