Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, vicecampioană la rugby „După bronz, în 2014, a venit argintul, în 2015”

ro

09 Nov, 2015 00:00 1686 Marime text


Echipa de rugby CS Năvodari a devenit vicecampioana Diviziei Naţionale (eşalonul secund al sportului cu balonul oval din România). Aflată în lupta pentru cucerirea titlului, formaţia pregătită de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase a abordat ultimul meci din play-off, sâmbătă, în deplasare cu RCM Galaţi, de pe poziţia liderului clasamentului, iar o victorie le aducea dobrogenilor medaliile de aur. Oaspeţii au pierdut însă cu 15-20 (15-8) şi au rămas cu argintul.

După ce a condus la pauză, CS Năvodari s-a lovit de un arbitraj potrivnic în partea secundă. Clasamentul final al DNS a fost: 1. Ştiinţa Petroşani, 2. CS Năvodari, 3. RCM Galaţi, 4. Poli Iaşi, 5. RC Bârlad. Poziţia secundă este totuşi promovabilă, CS Năvodari găsindu-se în progres, în ce priveşte clasarea, faţă de sezonul trecut, când a încheiat competiţia pe locul trei.
„În ciuda înfrângerii de astăzi (n.r. sâmbătă) şi a unora care nu ne-au vrut aici, echipa noastră încheie sezonul, după play-off, pe loc secund, care e promovabil. Felicitări tuturor celor implicaţi, sportivi, antrenori, susţinători şi colaboratori pentru efortul depus de-a lungul celor 22 de partide disputate! Obiectivul a fost îndeplinit. După bronz, în 2014, a venit argintul, în 2015”, se arată pe pagina de Facebook a CS Năvodari.  
 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii