Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, vice-lidera Ligii a 4-a, a stabilit mai multe partide de verificare

ro

02 Feb, 2017 00:00 2295 Marime text
A început pregătirea de iarnă şi vice-lidera Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, CS Năvodari. Deşi e nou-promovată, formaţia pregătită de Constantin Funda şi Florin Adam a avut un parcurs foarte bun în 2016. 
 
Năvodărenii au acumulat 48 de puncte, având 16 victorii şi trei înfrângeri în 19 meciuri, golaveraj 72-22. CS Năvodari se pregăteşte la stadionul propriu, iar doi dintre componenţii echipei, Mihai Zugravu (golgheterul acesteia) şi Leonard Gheorghe, au fost transferaţi la echipa de Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă. Zugravu a jucat în toate meciurile din prima parte a campionatului, înscriind 19 goluri, în vreme ce Leonard Gheorghe a punctat de nouă ori. Conducerea clubului CS Năvodari este însă în discuţii avansate cu mai mulţi jucători pentru transferul lor.
 
În această lună, CS Năvodari a stabilit câteva partide de verificare, urmând a avea ca adversari FC Viitorul Under-17, CSO Ovidiu, ACS Performer Constanţa şi SSC Farul Constanţa. Liga a 4-a se va relua sâmbătă, 11 martie, când CS Năvodari va juca în deplasare cu Sparta Techirghiol, pe care, în tur, a învins-o cu 9-0.
 
Şi în întrecerea de juniori a Ligii a 4-a, CS Năvodari (antrenor, Adrian Manea) a avut un parcurs foarte bun în 2016, înregistrând o singură înfrângere în cele 19 meciuri. CS Năvodari este liderul clasamentului, cu 52 de puncte şi golaveraj 174-32, urmată de Portul Constanţa cu acelaşi număr de puncte, dar golaveraj inferior (95-21), şi Viitorul Fântânele (cu 43 de puncte).
 
Sursa foto: clubsportivnavodari.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii