Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari luptă, astăzi, pentru medalia de bronz în Divizia Naţională

ro

20 Sep, 2014 00:00 1091 Marime text


Aflată la doar al doilea sezon în eşalonul secund al rugby-ului românesc, Divizia Naţională, CS Năvodari luptă pentru clasarea pe podiumul competiţiei. Astăzi, în finala mică, echipa din Năvodari (pregătită de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase) întâlneşte echipa Ştiinţa Petroşani, iar cine va câştiga va cuceri medaliile de bronz. Meciul se joacă în Bucureşti, pe terenul „Olimpia“, de la ora 10.00. Tot atunci va începe şi finala mare (găzduită de arena „Ghencea“ din capitală), în care se duelează Poli Iaşi şi RC Bârlad.

Disputa din finala mică se anunţă echilibrată, cele două echipe fiind vecine de clasament la finele sezonului regulat, despărţite de numai un punct (Ştiinţa Petroşani - locul 3, cu 35 de puncte, iar CS Năvodari - locul 4, cu 34 de puncte). În campionat, formaţiile şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând în propriul fief, Petroşani - cu 33-21, iar Năvodari - cu 26-20.

„Ne vom juca şansa până la capăt. Sperăm să obţinem medalia de bronz, care să fie încununarea unui an plin de muncă şi sacrificii“, a declarat Cornel Suciu. Tehnicienii lui CS Năvodari nu îl vor putea folosi pe jucătorul de linia a II-a Iulian Strutinsky, care e accidentat. „Îmi pare rău că nu pot fi alături de colegi pe teren, dar le ţin pumnii şi sunt convins că se vor întoarce cu o medalie şi pentru mine“, a declarat rugbystul de 26 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii