Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, lider după prima etapă Mihăiţă Zainea, accidentat serios la turneul de rugby în 7

ro

15 Aug, 2016 00:00 3735 Marime text

 
Echipa de rugby din eşalonul secund CS Năvodari se află pe locul întâi după primul turneu al Campionatului Naţional de rugby în 7 rezervat formaţiilor din Divizia Naţională de seniori.
 
Turneul s-a desfăşurat ieri, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari. Jucătorii pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase au înregistrat în grupa preliminară, pe care au încheiat-o pe prima poziţie, o victorie (cu RC Bârlad) şi o înfrângere (cu Centrul Național Olimpic de Tineret, formaţie care a participat fără să puncteze în clasament). În acest meci, CS Năvodari a pierdut la două puncte, diferenţa fiind făcută de o transformare în plus a adversarilor. La eseuri, scorul a fost egal, 4-4.
 
După faza grupelor, CS Năvodari a întâlnit în meciul de clasament formaţia care a încheiat pe primul loc cealaltă grupă, RCM Galaţi, gazdele impunându-se cu 22-19 şi preluând şefia după primul dintre cele cinci turnee ale campionatului. Formaţia dobrogeană l-a pierdut însă pentru o perioadă mai lungă pe unul dintre jucătorii de bază, Mihăiţă Zainea, care s-a accidentat serios în meciul cu CNOT, în care a suferit o fractură de claviculă. „Un fleac, m-au ciuruit! Doamne ajută!“, a postat rugbystul pe Facebook, făcând haz de necaz.

„Am fost la Spital Judeţean din Constanţa, mi s-a pus clavicula la loc şi mi s-a spus că momentan s-a aşezat bine. Marţi, la control, voi afla dacă e nevoie de operaţie sau nu. În primă fază, mi s-a transmis că, dacă se va menţine aşa clavicula, nu mai trebuie intervenţie chirurgicală”, a declarat Mihăiţă Zainea.

 Turneul al doilea se va desfăşura sâmbătă, 20 august, la Petroşani, iar CS Năvodari va juca în grupa preliminară împotriva echipelor RC Bârlad şi CSUAV Arad.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii