Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari joacă în propriul fief Sâmbătă, meci de rugby pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanța, cu Tomitanii în prim-plan

ro

29 Apr, 2017 00:00 4451 Marime text
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanța găzduiește astăzi, de la ora 11.00, un meci de rugby contând pentru etapa a opta a Diviziei A, în care gazdele de la Tomitanii Constanța (locul doi în clasament, cu 20 de puncte) întâlnesc ultima clasată, CSM Sibiu, care a pierdut toate cele cinci meciurile jucate până acum și are un singur punct în clasament. 
  
„Invităm la stadion toți iubitorii de rugby și de sport în general, la un nou spectacol sportiv marca Tomitanii. La reușita acestuia vor contribui, pe lângă meciul propriu-zis, show-ul trupei de majorete, dar și alte surprize. Tânăra noastră echipă vine după victoria din deplasare, scor 15-12, cu Sportul Studențesc, vice-campioana ediției trecute a Diviziei A, și vrea să obțină un nou succes. Ne așteaptă un meci destul de important cu CSM Sibiu, pentru menținerea în pozițiile fruntașe“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenorul echipei Tomitanii. 

În aceeași etapă, se mai joacă partida Dinamo II - Sportul Studențesc (duminică, 30 aprilie, de la ora 10.00), în vreme ce RC Grivița are rundă liberă. Clasament: 1. RC Grivița - 23p, 2. Tomitanii - 20p, 3. Dinamo II - 15p, 4. Sportul Studențesc  -  11p, 5. CSM Sibiu - 1p. 
  
În acest weekend, în  întrecerea naţională de rugby în zece rezervată categoriei de vârstă de până în 17 ani, Tomitanii, dar și o altă echipă de pe litoral, Cleopatra Mamaia, participă la turneul naţional 2 (la finele căruia se vor decerna medaliile), organizat de CS Aurora Băicoi, duminică, 30 aprilie.  După primul turneu naţional (final),  Tomitanii se află în fruntea clasamentului, iar după cele două turnee, punctajul se cumulează şi, pe baza acestuia, se vor acorda titlul de campioană şi celelalte două medalii. În acest moment, clasamentul arată astfel: 1. Tomitanii - 15p, 2. Baia Mare - 11p, 3. CT Dinicu Golescu - 10p, 4. Băicoi - 7p, 5. Pantelimon - 6p, 6. Cleopatra - 3p. Echipele au fost împărțite în două grupe: A - Tomitanii, CT Dinicu Golescu, CSO Pantelimon; B - CSS2 Baia Mare, Aurora Băicoi, Cleopatra. 
  
Sâmbătă, a fost programat un meci de rugby și la Năvodari, în etapa a 12-a a Diviziei Naționale, între liderul CS Năvodari (antrenori, Cornel Suciu, Cristian Husea și Virgil Năstase) și a cincea clasată, RC Bârlad.  Partida este găzduită de stadionul Flacăra și începe la ora 14.00. Sâmbătă, se mai joacă partidele CS UAV Arad - Stejarul Buzău (ora 10.00) și CS Mănăștur - RCM Galați (ora 16.00), iar mâine se va desfășura disputa Știința Petroșani - Bucovina Suceava (de la ora 10.00). Clasament: 1. Năvodari - 50p (zece victorii și un eșec în 11 meciuri), 2. Suceava - 38p, 3. Buzău - 35p, 4. Petroșani - 31p, 5. Bârlad - 23p, 6. Galați - 18p, 7. Arad - 9p, 8. Mănăștur - 3p. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii