Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari a obţinut 21 de medalii la Cupa României de Semi-Kempo

ro

20 Sep, 2016 00:00 2970 Marime text
CS Năvodari Kempo K-1 a obţinut 21 de medalii (şapte de aur, şase de argint şi opt de bronz) la Cupa României de Semi-Kempo, întrecere care s-a disputat la Bucureşti. Clubul din Năvodari a participat cu 21 de sportivi, deci toţi cei care au luptat au urcat pe podium. Două dintre finale s-au disputat între luptători de la CS Năvodari.
 
Medalii de aur au dobândit: Nadia CojocariuRobert Munteanu, Amalia Niţă, Albert Potoceanu, Eduard Jipeanu, Alin Grădinaru şi Antonio Coman. Pe locul doi s-au clasat Sezgin Zeynep, Laurenţiu Mantea, Eduard Şchiopu, Daniel Sandu, Florin Burcea şi Adrian Răduţ. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Eduard Cojanu, Sebastian Niţă, Sebastian Ciolacu, Alexandru Moldoveanu, Damian Ungureanu, Costin Nicolae, Andrei Ilinca şi Cezar Andrieş.
 
„A fost o competiţie la care au participat mulţi sportivi, la unele categorii evoluând şi nouă - zece luptători. Semi-Kempo nu este un stil familiar nouă, dar le-am spus-o de nenumărate ori sportivilor mei că trebuie să fie buni pe orice stil. K-1 şi Semi-Kempo sunt total diferite şi cine reuşeşte să aibă rezultate la ambele înseamnă că este cu adevărat un bun luptător“, a declarat Marcel Jipeanu, cel care îi pregăteşte pe sportivii de CS Năvodari Kempo K-1.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii