Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Năvodari, 15 medalii la Europene Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“, admis în Academia Superkombat (galerie foto)

ro

10 May, 2016 00:00 3372 Marime text


Luptătorul Adrian Roşca, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, a fost admis în Academia Superkombat, după ce a trecut preselecţia de la Bucureşti.
 
Cel care îl pregăteşte la club pe sportivul de 23 de ani, sensei Samir Regep, a spus că din comisia de examinare au făcut parte triplul campion mondial Remy Bonjasky, Cătălin Moroşanu (cel mai popular luptător Superkombat), Eduard Irimia (preşedintele Superkombat) şi arbitrul internaţional Cezar Gheorghe.
 

„A avut loc un sparring, iar lupta a fost oprită după 40 de secunde, fiind evident că Adrian este mult mai bun decât adversarul său. A luat preselecţia cu brio. În continuare, Adi va avea meci pe 25 iunie şi îl vom vedea mai des în galele Superkombat. De asemenea, o dată pe lună va participa la antrenamente comune în cadrul Academiei Superkombat“, a declarat Samir Regep.

Mănuşi cu autografele lui Bonjasky şi Moroşanu

În capitală, Adrian Roşca a participat şi la Campionatul European WKA - WTKA, la care a obţinut medalia de aur la categoria 82 kg. „S-a impus prin KO în repriza întâi, oponentul său având nevoie de îngrijiri medicale, după ce a primit lovituri serioase în zona coastelor“, a arătat Samir Regep. CS „Bogdan Ciubotariu“ a avut în concurs la Europene opt sportivi, obţinând şase medalii (două de bronz, trei de argint şi una de aur, cea a lui Adrian Roşca). Ceilalţi medaliaţi sunt Eduard Mărgelatu (cinci ani) - argint, Alexandru Tanasov (16 ani) - argint, Robert Rădulescu (19 ani) - argint, Alexandru Regep (nouă ani, fiul lui Samir Regep) - bronz şi Alexandru Franga (11 ani) - bronz. Eduard Mărgelatu a evoluat cu mănuşi pe care a obţinut autografele lui Bonjasky şi Moroşanu, în vreme ce Alexandru Regep a concurat la o categorie superioară de greutate.

„La categoria lui, era doar el, dar a vrut să lupte, astfel că a fost repartizat mai sus în categorie“, a arătat Samir Regep.

CS Năvodari a urcat de zece ori pe prima treaptă a podiumului

Întrecerea continentală din capitală i-a adus rezultate deosebite şi secţiei de Kempo K-1 a CS Năvodari, sportivii pregătiţi de Marcel Jipeanu cucerind 15 medalii (zece de aur, trei de argint şi două de bronz). Clubul năvodărean a deplasat la Campionatul European 18 luptători, urcând pe podium Cezar Andrieş, Cornel Costea, Eduard Jipeanu (băiatul antrenorului), Antonio Coman, Florin Burcea, Damian Ungureanu, Eduard Şchiopu, Nadia Cojocariu, Sezgin Zeynep, Mario Buliga - locul 1, Patrick Iacob, Costin Nicolae, Petrică Purcaru - locul 2, Marius Bulgaru şi Robert Munteanu - locul 3.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii