Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanţa a cucerit 12 medalii la Naţionalele de gimnastică (galerie foto)

ro

28 Oct, 2014 00:00 2823 Marime text
CS Farul Constanţa a cucerit 12 medalii (trei de aur, trei de argint şi trei de bronz) la Campionatul Naţional de junioare de la Deva. La junioare 3, nivelul 2, Ioana Stănciulescu a fost prima la individual compus şi la sol şi a doua la paralele. Ioana Stănciulescu se numără printre cele zece sportive din România care, timp de un an, primesc burse acordate de Nadia Comăneci şi de un producător de saltele, în cadrul campaniei „10 pentru gimnastică“.

Nicole Coman a urcat şi ea de trei ori pe podium, la junioare 2, nivelul 3: locul întâi la individual compus, locul doi la sol şi locul trei la paralele. Corina Găianu a devenit vicecampioană la sol, în întrecerea junioarelor 2, nivelul 4, în vreme ce Kathleen Coman a urcat pe treapta a treia a podiumului la sol, la junioare 2, nivelul 4. La junioare 1, Teea Milea a obţinut patru medalii: aur la sol, argint la bârnă şi bronz la individual compus şi la sărituri. Sportivele sunt pregătite de Clemenţa Garabet şi Remus şi Daniela Nicolai.

La Deva au evoluat şi gimnastele de la CSS1 Constanţa, care au cucerit cinci medalii, toate la junioare 1. Cele care au urcat pe podium sunt Maria Holbură (componentă a lotului naţional de junioare), care a luat argint la individual compus, sărituri şi paralele şi bronz la sol, şi Iuliana Milea, care a fost a treia la paralele, ocupând în acelaşi timp poziţia a cincea la individual compus. Evoluţii bune au avut şi Diana Harabagiu, Emilia Munteanu şi Alexandra Patriche, la junioare 3, nivelul 2, toate ajungând în finale, pe diferite secţiuni. Astfel, Harabagiu a ocupat locul 5 la sol şi 6 la bârnă, Munteanu a fost a cincea la individual compus şi a opta la paralele şi sărituri, iar Patriche (nepoata campioanei olimpice Dana Sofronie) a luat locul 7 la paralele. Maria Holbură, Iuliana Milea, Emilia Munteanu şi Alexandra Patriche sunt pregătite de Mirela Szemerjai, Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu, iar de pregătirea Dianei Harabagiu se ocupă Cătălin Meran şi Petruţa Marcu.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 28 Oct, 2014 17:33 Raspuns pentru comentariul intitulat Fals: E mama care te naste sau cea care te creste?
  • Fals 28 Oct, 2014 09:01 Uitati sistematic sa amintiti de cei 2antrenori care le-adus prima si oara in sala de gimnastica. si care fara voia lor au ramas pe dinafara. Cei de care sluneti mai sus sunt oportunisti. ADEVARATII LOR ANTRENORI SUNT CRETU CIPRIAN SI GABRIELA DOSOFTEI