Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Tranulea şi Anastasia Fotu, învingători la Love2Run Constănţenii au sărbătorit iubirea, alergând în perechi (galerie foto+video)

ro

22 Feb, 2016 00:00 4190 Marime text


Asociaţia Sportivă Sanasport a marcat într-un mod inedit sărbătoarea Dragobetelui, organizând, ieri, la Constanţa, cursa „Love2Run“, o întrecere a dragostei, sportiv - distractivă, în care participanţii au alergat în perechi, pe un traseu deosebit.
 
Au participat 14 cupluri, iar perechea formată din Cristian Tranulea (16 ani, înotător) şi Anastasia Fotu (14 ani, atletă) a trecut prima linie de sosire, la capătul a 600 de metri de cursă. În primele cinci locuri s-au mai clasat cuplurile: Dacian Ionuţ Ghizilă - Seigean Besir (2), Alin Cazan - Maria Săceanu (3), Darius Marinescu - Alexandra Sophie Iofciu (4) şi Radu Rafiroiu - Laura Simona Nicolae (5).
 
O parte din traseu s-a desfăşurat pe scările de la plaja Modern, care i-au pus probleme uneia dintre concurente. „Nu mă aşteptam să terminăm pe primul loc, dar la sport se poate întâmpla orice“, a declarat Anastasia Fotu. „Am primit invitaţia de a participa de la Anastasia şi am acceptat-o cu cea mai mare bucurie“, a spus şi Cristian Tranulea.
        
Cei mai tineri concurenţi fac şi înot      
 

„A fost o cursă inedită, sportiv-distractivă, cursa dragostei, prin care am încercat să marcăm sărbătoarea de Dragobete. Ineditul întrecerii vine din faptul că s-a alergat în pereche, iar o parte din traseu a cuprins scările de la plaja Modern. A fost o alergare romantică, concurenţii având şi marea în preajmă. Am împletit efortul cu bucuria mişcării“, a declarat Daniel Antonaru, fondatorul AS Sanasport.

 
Evenimentul de ieri face parte din proiectul internaţional „Maratonul Nisipului 2016“ şi a fost ultima cursă distractivă din seria celor trei evenimente care preced competiţia de pe 27 martie. Cea mai tânără participantă a fost Alexandra Sophie Iofciu (9 ani), iar partenerul ei, Darius Marinescu, are zece ani. Ambii practică înotul, la Palatul Copiilor din Constanţa, iar la „Love2Run“ s-au clasat pe locul patru.

„Am zis să facem sport în plus“, a spus Darius. „N-am mai alergat de mult, aşa că această cursă a fost bine-venită“, a arătat şi Sophie.   

Au participat şi soţii Surugiu

Cursa dragostei nu a fost ratată nici de soţii Surugiu, Radu (47 de ani) şi Nicoleta (46 de ani), care aleargă de plăcere. Ionuţ Petcu (34 de ani) a concurat ieri alături de Arina Adamescu (26 de ani).

„Ideea unei asemenea curse mi se pare foarte bună. Iniţial, nu doream să alerg, făceam parte din staff-ul Love2Run, dar m-am hotărât în cele din urmă. Prietena mea s-a numărat printre organizatorii cursei, iar eu am alergat acum alături de Arina. Am sărbătorit întâi Valentine's Day, iar acum, prin această cursă, Dragobetele“, a spus Ionuţ. „În doi e mai simplu şi mai uşor să alergi“, a precizat Arina.

 

Un alt cuplu care a participat ieri a fost format din Lavinia Dragu (28 de ani) şi Adrian Stoenciu (24 de ani), care s-au cunoscut într-un grup de alergare, alergarea de miercuri seară. „Mi s-a părut un mod foarte frumos de a sărbători dragostea. Mişcarea e bine-venită oricând“, a declarat Lavinia.

„De-abia m-am ţinut după partenera mea“

Câştigătorii cursei au fost premiaţi şi cu o cină romantică, iar perechile clasate pe poziţiile doi şi trei au primit şi vouchere la stand-up comedy. Clasat pe locul cinci, împreună cu Laura Simona Nicolae, Radu Rafiroiu a mărturisit că Love2Run a fost o cursă „scurtă, dar intensă“.

„De-abia m-am ţinut după partenera mea. A fost pur şi simplu o alergare pentru sănătate. Nu cred că puteam termina întrecerea pe locul doi. Cei de pe această poziţie au muncit mult mai mult. Dar la anul vom alerga mai bine“, a mai spus Radu.   


Sursa video: Facebook (Cristian Cioroiu)



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii