Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Pletea începe evoluţiile de la finala Pro Tour, din India

ro

22 Jan, 2016 00:00 2582 Marime text
Jucătorul constănţean de tenis de masă Cristian Pletea evoluează la finala Pro Tour, întrecere găzduită, între 22 şi 24 ianuarie, de Indore (India) şi rezervată celor mai buni juniori ai lumii.
 
Pletea este singurul român care concurează la masculin la această întrecere, ţara noastră mai având două reprezentante la feminin (Adina Diaconu şi Andreea Dragoman). În vârstă de 15 ani, Pletea este însoţit în India de antrenorul său, Stelian Haşoti. Aflat pe locul 12 în lume la categoria de vârstă Under-18, jucătorul constănţean este cap de serie numărul patru (dintre 16 sportivi la simplu), la World Junior Circuit Finals.
 
Ceilalţi care au obţinut calificarea la întrecerea din India sunt: Jaehyun An (Coreea), Darko Jorgic (Slovenia), Tomokazu Harimoto (Japonia), Takuto Izumo (Japonia), Chun-Yu Tsai (Taipei), Kai Zhang (SUA), Helshan Weerasinghe (Anglia), Jonah Schlie (Germania), Carlos Vedriel (Spania), Ali Alkhadrawi (Arabia Saudită), Youssef Abdel-Aziz (Egipt), Isaac Zauli (Brazilia), Mohammed Abdulwahhab (Qatar), Sinnhesh Pande (India) şi Mudit Dani (India). La Constanţa, între 29 şi 31 ianuarie 2016, se va desfăşura Campionatul Naţional pe echipe la juniori II.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii