Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, FC Viitorul întâlneşte Astra Giurgiu Cristian Gavra - „Jucăm la victorie“

ro

01 Aug, 2015 00:00 2103 Marime text
Echipa de Liga 1 FC Viitorul susţine duminică, 2 august, meciul din etapa a patra a campionatului, jucând în deplasare cu Astra Giurgiu. Partida începe la ora 18.30 şi este transmisă în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport şi Look Plus. 

În cele trei etape de până acum, Viitorul lui Gică Hagi a înregistrat numai remize, 2-2, acasă, cu CFR Cluj, 2-2, în deplasare, cu FC Botoşani, şi 1-1, acasă, cu Dinamo. De cealaltă parte, Astra vine după un succes cu 2-1 pe terenul lui CSU Craiova, după ce, în precedentele două partide, ambele jucate acasă, înregistrase o remiză (2-2) contra Concordiei Chiajna şi un eşec usturător (1-5) cu ASA Tg. Mureş. Astra are un moral foarte bun, dat de egalul preţios (2-2) obţinut în preliminariile Europa League pe terenul echipei engleze West Ham United, care a condus cu 2-0.

„Nu pot spune că suntem foarte mulţumiţi pentru rezultatele de până acum. Ar fi fost bine dacă aveam măcar o victorie. Dar, până la urmă, având în vedere adversarii întâlniţi, şi cele trei puncte acumulate sunt bune. Noi tratăm la fel, la victorie, fiecare meci jucat. Nu contează unde jucăm şi cu cine. Astfel că şi cu Astra avem ca obiectiv să batem“, a declarat atacantul Viitorului Cristian Gavra.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii