Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristi Pletea şi Alina Zaharia, din Constanţa, trei medalii de aur la Openul Croaţiei

ro

23 Sep, 2014 00:00 2641 Marime text
Reprezentaţii Constanţei la Openul de tenis de masă al Croaţiei la juniori şi cadeţi (fete şi băieţi) au avut evoluţii pline de succes. În întrecerea masculină de juniori, România a ocupat locul întâi pe echipe, din formaţie făcând parte şi constănţeanul Cristian Pletea, care e cadet încă. Pletea a evoluat şi la simplu, şi la dublu juniori, secţiuni în care nu a cucerit însă medalii.

În întrecerea junioarelor, constănţeanca Alina Zaharia a ocupat locul întâi la simplu şi la dublu şi a făcut parte din echipa (exclusiv constănţeană) care s-a clasat pe trei. În formula medaliată cu bronz, s-au mai regăsit Mihaela Plăeaşu şi Bianca Crişan. Aceasta din urmă a urcat pe podium (pe locul trei) şi la individual, poziţie pe care s-a clasat şi Mihaela Plăeaşu, la dublu cadete.

Ieri, echipele naţionale de seniori ale României au plecat în Portugalia, la Lisabona, unde se va desfăşura Campionatul European. Din lotul masculin fac parte doi sportivi constănţeni, Costel Cioti şi Andrei Filimon, iar reprezentativa feminină, al cărei selecţioner este Viorel Filimon, o are în lot pe Eliza Samara. Competiţia se desfăşoară între 24 şi 28 septembrie. Atât la masculin, cât şi la feminin, România va juca în grupa de elită. Tricolorele vor evolua în grupa B, alături de Polonia, Spania şi Portugalia, în vreme ce băieţii au fost repartizaţi în grupa D, din care mai fac parte selecţionatele Rusiei, Croaţiei şi Cehiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii