Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSR a stabilit lotul pentru Jocurile Olimpice Ion Ţiriac spune că Simona Halep nu va participa la Rio

ro

11 Jul, 2016 00:00 1481 Marime text


Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a aprobat componenţa echipei olimpice a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, întrecere programată în perioada 5 - 21 august.

Între cei 96 de sportivi şi şapte rezerve se numără şi şapte reprezentanţi ai Constanţei: Cătălina Ponor (CS Farul, gimnastică, sportivă desemnată portdrapelul României), Simona Halep şi Horia Tecău (tenis de câmp), Eliza Samara (CS Farul, tenis de masă), Cristina Bujin (CS Farul, atletism - va concura în proba de triplusalt), Aurelian Mădălin Ciocan şi Cosmin Lulciuc (CS Agigea, kaiac 4X1.000 metri).
 
Simona Halep a declarat că nu s-a decis încă dacă va participa (din pricina virusului Zika), dar fostul tenismen Ion Ţiriac crede că jucătoarea nu va face deplasarea în Brazilia. „Încă nu m-am decis. Mă consult în continuare cu medicii şi voi lua o hotărâre. Îmi doresc să-mi întemeiez o familie şi să am copii sănătoşi“, a precizat Simona Halep.
 
„Nu mă așteptam ca Ponor să fie cea desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Nu știam că e calificată, credeam că va merge Larisa Iordache. Cristina Neagu e cea mai bună handbalistă în acest moment. Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio. Simona Halep nu participă pentru raţiunile ei. Asta să o întrebaţi pe ea de ce nu participă. De departe, dar de departe, Halep e sportiva cea mai mediatizată în momentul ăsta, nu numai în România, în lume, din punct de vedere al tenisului. Simona Halep e pe ecranul TV de câteva sute de ori mai mult decât alţi sportivi români. Merită numai pentru treaba asta să ducă drapelul“, a spus Ion Ţiriac, potrivit digisport.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii