Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Gache, „în pole-position“ pentru funcţia de antrenor al Farului

ro

16 Jun, 2015 00:00 3012 Marime text
Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul, a declarat că lotul de jucători se va reuni pentru demararea pregătirii în vederea noului campionat pe 25 iunie. „Până atunci, aşteptăm să finalizăm toate aspectele administrative, în primul rând, aspectul financiar, ca să ştim la ce nivel ne vom raporta atunci când vom construi lotul“, a spus acesta.

În privinţa finanţării de la Consiliul Judeţean Constanţa, în şedinţa CJC din 22 aprilie s-a votat repartizarea sumei de 2,1 milioane de lei din bugetul Judeţului Constanţa pe anul 2015 către FC Farul, pentru sezonul 2015/2016, dar, potrivit lui Auraş Braşoveanu, contractul de finanţare încă nu s-a semnat. „Aşteptăm publicarea în Monitorul Oficial a ultimelor modificări la lege“, a explicat Braşoveanu.

Cât despre antrenorul Farului din noua ediţie de campionat, preşedintele executiv al FC Farul a spus: „Încă n-am avut discuţii cu tehnicianul cu care am încheiat campionatul trecut, Constantin Gache, dar eu zic că se va continua cu el. Gache e în pole-position“.

Astăzi, este aşteptată a treia vizită, cea decisivă, a unei delegaţii a Federaţiei Române de Fotbal la baza sportivă a FC Farul, cu acest prilej urmând a se va stabili dacă Supercupa României dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş se va disputa la Constanţa, pe stadionul „Farul“, în data de 8 iulie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii