Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii mai luptă doar pentru Cupa CEV Ce a decis meciul Jastrzebski Wegiel - CVM Tomis

ro

05 Dec, 2013 00:00 1410 Marime text
Echipa masculină de volei CVM Tomis Constanța a pierdut cu 1-3 (17-25, 27-25, 21-25, 22-25) meciul jucat în deplasare cu formația poloneză Jastrzebski Wegiel, în etapa a patra din grupa F a Ligii Campionilor. În urma acestei înfrângeri, Tomis irosește șansa calificării în play-off-ul Ligii Campionilor, dar este în continuare în cursă pentru un loc în Cupa CEV.
„Cel mai important moment al meciului a fost în setul patru, când Jastrzebski a reuşit trei puncte, prin care şi-a netezit drumul către victorie. Acesta e voleiul însă”, a declarat antrenorul lui CVM Tomis, Martin Stoev. „Nu am jucat cel mai bun volei al nostru. Ne-am confruntat cu ceva accidentări, iar Nemec a venit de curând la echipă. Am făcut tot posibilul să obţinem un rezultat bun, dar nu a fost de ajuns

. Jastrzebski a meritat victoria. A fost echipa mai bună. Trebuie să ne concentrăm pe ultimele meciuri din grupă”, a spus şi căpitanul Andrey Zhekov. „Suntem foarte bucuroşi că am câştigat acest meci. Victoria contra lui Tomis ne-a adus foarte aproape de play-off. Ştiam că ne luptăm cu echipa română pentru calificarea în etapa următoare a competiţiei. Am realizat însă două victorii cu Tomis şi am făcut un mare pas înainte”, a arătat căpitanul formaţiei din Polonia, Michal Lasko.
CVM Tomis a acumulat trei puncte în patru meciuri şi mai are de jucat două partide: pe 11 decembrie, de la ora 19.00, în deplasare, cu Halkbank Ankara; pe 18 decembrie, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Hypo Tirol Innsbruck.
 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii