Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, în delegaţia tricoloră Oina, reprezentată şi la Festivalul Mondial al Sporturilor Tradiţionale, de la Jakarta

ro

07 Oct, 2016 00:00 1653 Marime text
O delegaţie reprezentând Federaţia Română de Oină participă, zilele acestea, la Jakarta (capitala Indoneziei), la un festival de nivel mondial, acţiunea fiind un alt bun prilej de popularizare a sportului naţional al României.
 
„După turneul din Japonia, mergem să arătăm sportul nostru naţional la Jakarta! Participăm la Festivalul Mondial al Sporturilor Tradiţionale, organizat de TAFISA (Organizația Mondială a Sportului pentru Toţi). O foarte bună oportunitate de a promova oina la nivel mondial, având în vedere că la festival vor participa aproximativ 100 de ţări!“, a precizat constănţeanul Nicolae Dobre, preşedintele Federaţiei Române de Oină, care conduce grupul tricolor în Indonezia.

Din delegaţia României fac parte şi alţi constănţeni: Gigel Sava (primarul comunei Horia) - membru al Biroului Federal al FRO, Janet Hârbu - secretar general, Eveline Lisenco - instructor sportiv şi jucătorii Mihai Georgescu, Bogdan Lupşe (de la Frontiera Tomis Constanţa) şi Gică Şeitan (de la Spicu Horia).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii