Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța / Tenis de masă Cristian Pletea și Elena Zaharia, pe podium la Campionatul Mondial de juniori. Succes istoric la băieți!

ro

28 Nov, 2017 21:41 2339 Marime text
Tenisul de masă constănțean culege medalii de la Campionatul Mondial de juniori, care se dispută în această perioadă în Italia, la Riva del Garda. 
 
Din echipele României fac parte Cristian Pletea (LPS Nicolae Rotaru) și Elena Zaharia (CS Farul, mezina delegației), care și-au asigurat medaliile de bronz, după ce reprezentativele tricolore s-au calificat în semifinale, atât la masculin, cât și la feminin. 
 
Băieții au învins în sferturi SUA cu 3-2, iar acest succes este unul istoric, întrucât i-a adus României prima medalie la un Campionat Mondial de juniori. Adversarul din semifinale a fost redutabila echipă a Chinei, care a câștigat cu 3-0. . 
 
Tricolorele au acces în ultimul act după ce au învins Germania cu 3-1. În semifinale, româncele au întâlnit tot China, în fața căreia au cedat cu 0-3, rămânând astfel cu medalia de bronz.  

România este reprezentată la acest Campionat Mondial de Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia, Tania Plăian / Dragoș Oprea, Cristian Pletea, Rareș Sipoș, Florin Spelbuș. Antrenori: Mădălin Ionașcu, Petre Arnăutu, Alexandru Gheorghe și Marian Filipaș.

Sursa foto:  Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii