Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Street Play încheie 3X3 League Romania pe poziţia a treia

ro

28 Jun, 2017 00:00 1799 Marime text
Echipa de baschet Constanţa Street Play a ocupat locul trei în clasamentul primului sezon de 3X3 League Romania, pe primele două poziţii situându-se echipe bucureştene. Desfăşurate în sistem eliminatoriu, „win or go home“, ultimele partide i-au adus echipei de pe litoral o victorie şi o înfrângere.
 
În prima partidă, Constanţa Street Play a trecut de Playball Colentina cu 22-15, urmând să dispute al doilea meci imediat după. Ploaia le-a stat în cale organizatorilor, astfel că echipa a trebuit să revină la Constanţa şi să facă deplasarea a doua zi pentru confruntarea cu Northside Drinkers. O partidă în care s-a mers cap la cap până la scorul de 14-14, moment din care cei de la Northside Drinkers au făcut diferenţa, iar meciul s-a terminat 19-16, cei de la Northside calificându-se în finală, pe care au câştigat-o in faţa Rahova's Finest.
 
Lotul Constanţa Street Play pentru 3X3 League Romania a fost format din Cătălin Miloş, Adrian - Cristian Trandafir, Alexandru OIteanu, Radu Nicola, Alexandru Liţă, Bogdan Călin, Maci Gheorghiu, Vladimir Emilian Mihai, Alin Andrieş, împreună cu team managerul Andrei Talpeş.
 
Sursa foto: Facebook (Constanţa Street Play)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii