Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Constanţa Greta Vereş, de la CSA Steaua, a câştigat Cupa României la spadă (galerie foto)

ro

29 Sep, 2016 00:00 1952 Marime text
Cupa României la spadă seniori (masculin și feminin, individual și pe echipe) a început ieri la Constanţa. Evenimentul este găzduit de Sala Tomis, iar prima competiţie a fost cea feminină individuală de spadă. 
 
La competiţie s-au înscris 29 de sportive din toată ţara, iar după un concurs disputat, trofeul i-a revenit Gretei Vereş, de la CSA Steaua, care a dispus în finală de Raluca Sbîrcia (CSU Craiova), scorul fiind 15-12. Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de o spadasină de numai 17 ani, Alexandra Predescu, tot de la CSA Steaua. Aceasta a trecut în finala mică, scor 15-10, de Diana Ionele (CSU Craiova). Sportivele constănţene au ocupat în clasament următoarele locuri: Mădălina Ciucuraş (CS Farul; antrenoare, Mihaela Ion) - 18; Andra Meran (fiica lui Cătălin Meran, profesor constănţean de gimnastică) - 22, Daria Olteanu - 25, Anja Bleandă - 28. Andra Meran, Daria Olteanu şi Anja Bleandă sunt de la CSS1 Constanţa (antrenori, Ion Niţulescu şi Monica Marinescu).
 
Competiţia continuă la Constanţa până sâmbătă inclusiv, programul fiind următorul: astăzi, ora 9.00 - spadă feminin echipe; vineri, 30 septembrie, ora 9.00 - spadă masculin individual; sâmbătă, 1 octombrie, ora 9.00 - spadă masculin echipe. Dintre cele patru campioane olimpice ale României la Rio, la Constanţa va evolua numai Loredana Dinu, în proba pe echipe de astăzi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii