Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţie în memoria lui Sevastian Iovănescu Tomis Challenge Cup, primul turneu al lui Vasilică Cristocea ca antrenor

ro

02 Jun, 2016 00:00 4705 Marime text


După ce s-a retras din activitatea de fotbalist, ultima echipă la care a jucat fiind FC Farul, Vasilică Cristocea (35 de ani) păşeşte pe drumul antrenoratului. Astfel, de două luni, el pregăteşte grupa 2008 de la Academia de Fotbal Farul Constanţa, iar Tomis Challenge Cup este primul turneu la care va participa ca antrenor fostul mijlocaş. Ajunsă la a treia ediţie, întrecerea este organizată de Academia Farul, între 16 şi 19 iunie, pe mai multe terenuri din Constanţa, la categoriile de vârstă 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 și 2008.
 
Sunt foarte multe echipe care au confirmat participarea, printre ele numărându-se Stars Brăila, Inter Galaxy, Junior Galaţi, Delfinite Varna, ACS Tâmpa Braşov, New Stars Bucureşti, ProSport Focşani, Luceafărul Brăila, Atletico Slatina, Academia de Fotbal Atletico de Madrid Bucureşti, Zimbrul Chişinău sau CS Petrolul 95 Ploieşti.
 
„Tomis Challenge Cup este un turneu de tradiţie şi unul dintre cele mai puternice din ţară. Avem echipe extrem de tari la start, iar nivelul va fi unul ridicat. Să nu uităm că organizăm întrecerea în memoria fostului fotbalist, antrenor şi preşedinte al FC Farul, Sevastian Iovănescu“, a declarat Bogdan Chiriţă, preşedintele Academiei Farul.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii