Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiţie în Maroc Ionuţ Cazan şi Gesur Suliman, din Medgidia, vor arbitra meciuri de handbal la Jocurile Mediteraneene (galerie foto)

ro

09 Feb, 2018 00:00 6735 Marime text
Ionuţ Cazan şi Gesur Suliman, din Medgidia, fac parte din corpul de arbitri care vor conduce meciuri de handbal la Jocurile Mediteraneene, întrecere ce se va disputa în Maroc, în perioada 11 - 18 februarie a.c.
 
Născuţi la Medgidia, ambii sunt foşti handbalişti, iar ulterior au devenit arbitri de handbal, oficiind în tandem la meciuri din România. Ionuţ Cazan este profesor la Clubul Sportiv Şcolar Medgidia, iar Gesur Suliman, fost sportiv şi el al CSS Medgidia, activează în prezent ca profesor de educaţie fizică şi sport la o unitate de învăţământ din Bucureşti. Atât Ionuţ Cazan, cât şi Gesur Suliman au urmat Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, iar apoi studiile de master, la Constanţa, la „Ovidius“.
La Jocurile Mediteraneene, cei doi arbitri din Medgidia vor conduce meciuri de handbal ale echipelor naţionale de tineret (masculin), la competiţie participând reprezentativele din Egipt, Franţa, Grecia, România, Arabia Saudită, Tunisia, Italia, Muntenegru şi Turcia.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii