Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Dincă, suporter al FC Farul, a fost înmormântat „Odihneşte-te în pace, camarade!“ (galerie foto+video)

ro

01 Feb, 2016 00:00 4892 Marime text


Unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai FC Farul, Ciprian Dincă, decedat la numai 25 de ani, a fost înmormântat, sâmbătă, la Constanţa.
 
În drumul spre cimitirul Palas, cortegiul funerar s-a oprit şi la stadionul „Farul“, unde, în peluză, a fost afişat un banner în doliu, cu mesajul „Odihneşte-te în pace, camarade!“, însoţit de portretul lui Ciprian. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost purtat de colegi într-un ultim tur de stadion. La mijlocul terenului şi în peluză au fost aprinse fumigene, iar toţi cei prezenţi au scandat, printre lacrimi: „Ciprian, Dincă Ciprian!“, „Te vom iubi mereu!“, „Cu Farul şi după moarte!“ sau „Și orice s-ar întâmpla / «Cipa», nu te vom uita / Din respect şi din onoare / Te iubim în continuare!“.
 
În ultimul său tur de stadion, lui „Cipa“ i-au fost alături şi mai mulţi jucători ai FC Farul, însoţiţi de antrenorul secund Ion Barbu. „Dumnezeu să-l ierte! Am fost şi eu împreună cu Cipa la Auxerre, la Paris, la Munchen, la Praga, la Bratislava, la Budapesta şi în multe oraşe din România. Băiat ca Cipa Faristul mai greu să găseşti în zilele noastre“, a spus un suporter.
 
„Să-i fie gazonul «uşor» şi tabela «aprinsă»! Hai Farul! Dumnezeu să-l odihnească!“, a zis un alt camarad. La cimitir, suporterii Farului au cântat din nou şi au aprins alte torţe. „Aşa cum îţi plăcea ţie, Cipa!“, a fost mesajul colegilor îndureraţi.

 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii