Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va înmâna trofeul pe stadionul din Ovidiu, dacă FC Viitorul devine campioana României

ro

12 May, 2017 18:09 2241 Marime text
Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a pregătit festivitatea de premiere a campioanei ediției 2016-2017 a Ligii 1 Orange.
 
LPF anunţă că pe toate cele trei stadioane pe care se vor disputa meciurile decisive sunt pregătite câte un trofeu, medaliile și tricourile galbene (foto de mai sus) pentru campioni.
 
În cazul în care FC Viitorul va fi campioană, primarul Constanței va înmâna trofeul pe stadionul „Central” din Ovidiu, alături de reprezentanții LPF. În cazul în care FCSB va triumfa, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla,  va fi cel care va da cupa jucătorilor antrenați de Laurențiu Reghecampf. Nu în ultimul rând, pe stadionul Dinamo, Adrian Mutu va fi pregătit să conducă festivitatea de premiere.
 
De altfel, LPF va organiza ceremonia de premiere prin reprezentanții săi special desemnați pe cele trei stadioane. Astfel, pe stadionul „Central” din Ovidiu, vor fi prezenți vicepreședintele LPF Robert Pongracz și directorul de Imagine și Comunicare, Marius Mitran. Pe „Arena Națională” vor fi directorul Economic Ionuț Calancia și directorul Departamentului competiții, Eduard Alexandru. Pe stadionul „Dinamo”, Liga Profesionistă va fi reprezentată de secretarul general al LPF, Justin Ștefan și de Mircea Călin.


 
Sursa foto: lpf.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii