Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt câştigătoarele barajelor SSC Farul şi Viitorul Fântânele dispută astăzi semifinala Cupei României

ro

27 Jun, 2017 00:00 3270 Marime text
Campioana Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa şi proaspăt promovată în Liga a 3-a, în urma barajului cu echipa tulceană Pescăruşul Sarichioi, SSC Farul Constanţa dispută astăzi a doua semifinală din Cupa României, faza locală, ediţia 2017/2018.
 
Formaţia pregătită de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic) întâlneşte la Fântânele, de la ora 17.30, vicecampioana judeţului Constanţa, Viitorul Fântânele. Partida trebuia să se dispute pe 10 iunie, dar a fost reprogramată după dubla de baraj susţinută de SSC Farul.
 
Cine va câştiga semifinala Viitorul Fântânele - SSC Farul va întâlni în finală CS Eforie (locul 5 în Liga a 4-a), care a învins în penultimul act Sparta Techirghiol cu 4-2.

„Stadionul Farul, mereu o a doua casă“

După barajul cu Pescăruşul Sarichioi, câştigat la pas (7-2 la Sarichioi, 1-0 la Constanţa), SSC Farul a subliniat importanţa sprijinului pe care l-a primit de-a lungul sezonului. „Este oficial, Farul a promovat în Liga a III-a! Această dublă de baraj împotriva campioanei judeţului Tulcea, Pescăruşul Sarichioi, a consfinţit promovarea Suporter Spirit Club Farul Constanţa în Liga a III-a, după doar un an de la înfiinţare. Acum, că a trecut euforia victoriei, dorim să mulţumim din suflet tuturor celor care au făcut această promovare posibilă: sponsorilor, care au asigurat mai bine de 70% din bugetul clubului pentru anul competiţional 2016 / 2017 şi care sperăm să ne fie alături şi pentru următoarele bătălii; autorităţilor care au permis desfăşurarea meciului de baraj pe Stadionul Farul, locul care pentru noi, fariştii, a însemnat mereu o a doua casă; membrilor cotizanţi, care au completat bugetul şi şi-au onorat cu prisosinţă obligaţiile din Statutul asociaţiei; suporterilor farişti, care au încurajat echipa cu pasiune şi devotament indiferent dacă a evoluat pe teren propriu sau în deplasare; şi, cu permisiunea dvs., conducerii executive a clubului, membrilor Comitetului Director, componenţilor staff-ului tehnic şi tuturor fotbaliştilor, seniori şi juniori, care au îmbrăcat de-a lungul acestui sezon tricoul cu sigla SSC Farul. Am demonstrat încă o dată că împreună putem realiza orice ne propunem! Am clădit o echipă de neînvins, am ecologizat stadionul, emblemă a oraşului Constanţa şi - cel mai important - am realizat primul obiectiv: promovarea! Ne dorim din suflet să menţinem acest ritm şi să ne fiţi alături şi în continuare până la atingerea tuturor obiectivelor stabilite: recuperarea palmaresului şi a culorilor şi revenirea în primul eşalon al fotbalului românesc! Încă o dată, mulţumim! Cu deosebită stimă şi consideraţie, colectivul SSC Farul!“, este mesajul clubului constănţean.

Prelungiri în barajul Topraisar - 2 Mai

În urma barajelor de promovare / menţinere în fotbalul judeţului Constanţa, meciuri jucate pe terenuri neutre, la Agigea şi Techirghiol, Voinţa Valu lui Traian s-a menţinut în Liga a 4-a, iar Atletic 2 Mai, CS Peştera şi Dunărea Ostrov au promovat, prima în Liga a 4-a, celelalte două în Liga a 5-a. Rezultatele au fost: Speranţa Nisipari (locul 4 în Liga a 5-a) - Voinţa Valu lui Traian (locul 17 în Liga a 4-a) 0-3, Unirea Topraisar (locul 16 în Liga a 4-a) - Atletic 2 Mai (locul 5 în Liga a 5-a) 4-5 după prelungiri (2-2 după 90 de minute de joc), Recolta Nicolae Bălcescu (locul 14 în Liga a 5-a) - CS Peştera (locul 2 în Liga a 6-a, Seria Nord) 0-8 şi Dacia Mircea Vodă (locul 16 în Liga a 5-a) - Dunărea Ostrov (locul 2 în Liga a 6-a, Seria Sud) 3-7.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii