Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci jucători de la FC Viitorul în lot România susţine sâmbătă meciul amical cu Torpedo Kutaisi

ro

30 Jan, 2016 00:00 1468 Marime text

Fotbaliştii din Liga 1 reuniţi sub culorile echipei naţionale divizionare dispută sâmbătă primul meci amical din stagiul pe care îl efectuează în Antalya. De la ora 19.00, tricolorii întâlnesc echipa Torpedo Kutaisi, din Georgia. În lotul României se află şi cinci fotbalişti de la FC Viitorul: Alexandru Buzbuchi (portar), Robert Hodorogea, Romario Benzar (fundaşi), Dragoş Nedelcu (mijlocaş) şi Florin Tănase (atacant).
 
Selecţionata divizionară se va mai duela în Turcia cu echipele Zimbru Chişinău (din Moldova, pe 2 februarie, de la ora 18.00) şi Beroe Stara Zagora (din Bulgaria, pe 6 februarie, de la ora 17.00). Toate meciurile se vor juca pe Gloria Sports Arena şi vor fi transmise în direct de Digi Sport.
 
Federaţia Română de Fotbal a anunţat că, pe lângă partida amicală cu Spania, care se va juca pe 27 martie, în România, tricolorii vor întâlni, tot pe teren propriu, într-o dispută similară, reprezentativa Lituaniei. Ora şi locul de disputare vor fi comunicate ulterior. Pe 3 iunie, România va susţine ultimul amical înaintea Campionatului European. Este vorba de o partidă cu Georgia, care se va juca în ţară, cu două zile înainte ca tricolorii să plece în Franţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii