Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CF Brăila a egalat Săgeata în inferioritate numerică Gică Butoiu - „Fotbalul ne-a pedepsit“

ro

03 Nov, 2014 00:00 3125 Marime text
Săgeata Năvodari nu a reuşit să învingă CF Brăila, sâmbătă, la Năvodari, în etapa a 11-a a Ligii a II-a, seria întâi. Scorul a fost 2-2, după ce gazdele au condus cu 2-1 la pauză, au beneficiat de un om în plus şi au ratat mai multe ocazii.
 
CF Brăila a egalat în inferioritate numerică. Au înscris Srdic (38), Muzac (42 - din penalty), respectiv Puşcaşu (35) şi fratele lui Bănel Nicoliţă, Stelică (74). În minutul 52, Petean, de la CF Brăila, a primit roşu direct după un fault asupra lui M. Chiţu.

Săgeata Năvodari (antrenor, Gică Butoiu) i-a folosit pe: Albuţ - Fl. Pătraşcu, I. Ursu, Damian, Bruno - Stana, Muzac (cpt.) - M. Chiţu (89 Eloy), Cr. Ganea, Deletic (71 Vieru) - Srdic. Echipa lui CF Brăila (antrenor, Alin Pânzaru) a fost: Mitrea - Spiridon, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu, S. Frunză (cpt.), Petean, Spătaru (64 G. Iordache), Onofraş (90 Dima), Păşcaşu, Al. Niţă (69 St. Nicoliţă).

 Principalul năvbodărenilor - „Am avut meciul în mână, meritam victoria“

 „Fotbalul ne-a pedepsit astăzi (n.r. sâmbătă). La 2-1 şi cu un om în plus, am avut patru ocazii clare de gol. Aşa se întâmplă în fotbal, când nu marchezi tu, înscrie adversarul. Îmi pare foarte rău că nu am reuşit să câştigăm, pentru că am avut meciul în mână. N-am ştiut să gestionăm avantajul numeric şi am şi ratat mult. În etapa trecută, Deletic a înscris de două ori, acum n-a mai reuşit. Am pierdut două puncte. Meritam victoria cu prisosinţă. Mai sunt şanse de promovare, însă, deocamdată, nu mai avem acest obiectiv. Este o situaţie grea la club şi nu ştiu dacă vom mai reuşi să ţinem jucătorii“, a declarat antrenorul Săgeţii, Gică Butoiu.

„Ambele echipe şi-au împărţit perioadele bune. Cred că ne era mai uşor dacă intram în repriza a doua cu avantaj. Totuşi, după eliminare, am reuşit să compensăm omul în minus, ne-am mobilizat, şi am avut multe momente în care am fost mai periculoşi decât năvodărenii. Sigur, au avut şi gazdele situaţii de a face 3-1, iar, dacă înscriau, jocul se închidea. Când am rămas în zece jucători, eu mă aşteptam să facem 2-2. Nu ştiu dacă rezultatul e echitabil, dar pentru noi, e unul bun, contra unei echipe bune“, a spus şi Alin Pânzaru, principalul lui CF Brăila.

 Săgeata şi-a menţinut locul din clasament

 În ciuda acestui semi-eşec, Săgeata a rămas pe locul trei în clasament, cu 21 de puncte, iar în etapa viitoare, sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 11.00, va întâlni în deplasare ACS Berceni, formaţia de pe poziţia a noua, cu 11 puncte.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii