Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cei mai buni sportivi vin la „New K-1 Generation“ „New K-1 Generation“ - Un pas mai aproape de un contract în străinătate

ro

25 Jun, 2015 00:00 2190 Marime text
Pentru cei pasionaţi de lupte şi cei care vor să se autodepăşească, stagiul care va avea loc în perioada 25 - 27 iunie reprezintă o oportunitate, oferită atât amatorilor, cât şi profesioniştilor. Nume mari se vor regăsi la acest eveniment, determinându-i, astfel, pe tinerii participanţi să dea tot ce este mai bun din ei şi să le demonstreze membrilor din juriu că au perspectivă.
 
Mihai Isop, fostul director general al Federaţiei Române de Freestyle-Kickboxing, prezent, acum, în International Budokai Kickboxing (IBK), afirmă că stagiul de vară IBK 2015 „New K-1 Generation“ va avea loc în spatele hotelului Delfin din Constanţa. Peste 100 de sportivi vor fi antrenaţi de Amansio Paraschiv, deţinătorul titlului mondial Superkombat New Heroes. Acest stagiu va avea o durată de trei zile. Juraţii vor fi Anatoly Danilov, fost luptător în circuitul Local Kombat, Iulian Strugariu, campion naţional la MMA şi Kick Box, Adrian Ioniţă, instructor de arte marţiale, şi constănţeanul Mihai Isop.
 
La stagiu se poate înscrie oricine, însă cu Amansio Paraschiv vor lucra doar cei cu rezultate, ţinând cont de faptul că participanţii au fost selectaţi în funcţie de vârstă şi rezultatele pe care le-au obţinut pe parcursul anului 2014 şi în jumătatea anului 2015. Pentru amatori, vârsta minimă de înscriere este de 7 ani. Pentru profesionişti, vârsta minimă de înscriere este de 18 ani. Aceştia vor intra în galele „New K-1 Generation“. Categoriile în care sunt împărţiţi participanţii sunt: amatori şi cei care intră în Pro.
 
Întrebat cât antrenament necesită sportivii înainte de a participa la un astfel de eveniment pentru a fi siguri că au şanse de reuşită, Mihai Isop mărturiseşte: „Nu ştiu să vă spun exact, dar am un copil de la Bucureşti, Andrei Alin Marius, care s-a apucat din anul 2011 de kick-boxing. În momentul de faţă, consider că este cea mai mare valoare a noastră, a New Generation“.
Sportivii, pe lângă trei zile de antrenamente asidue, vor primi ca răsplată şi premii, acordate pe măsura eforturilor depuse de aceştia în timpul stagiului. Toţi participanţii vor primi diplome de recunoaştere şi trofee, iar la galele Pro, care vor urma pe 25 iulie, se vor acorda premii în bani şi contracte în străinătate. „Am început un parteneriat cu Finlanda şi Cipru“, susţine fostul director general al Federaţiei Române de Freestyle-Kickboxing.
 
Narcis MEMET, Roxana PLEŞA, studente ale Facultăţii de Litere, specializarea Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea „Ovidius“ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii