Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Ionuţ Puşcaşu Final de infarct în meciul ACS Iaşi - CSU Neptun. Aruncare de la 7 m în ultima secundă!

ro

02 Feb, 2017 00:00 2688 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a ajuns la patru victorii consecutive în Divizia A şi a urcat un loc în clasament, trecând pe poziţia a şasea, după succesul de ieri, din deplasare, cu ACS UAIC CNOT Iaşi, 28-27 (14-16). 

Partida a fost o restanţă din etapa a zecea a Diviziei A, întâlnirea disputându-se la data iniţială din pricina vremii nefavorabile, care a făcut imposibilă deplasarea CSU Neptun la Iaşi. Pe locul şapte, cu 18 puncte, înaintea partidei, CSU Neptun a reuşit să se impună în fieful echipei de pe locul 12, cu trei puncte, însă, pe final, partida a fost una interzisă cardiacilor.
 
Povesteşte Ionuţ Puşcaşu, cel care, alături de Lăcrămioara Ilie, pregăteşte CSU Neptun: „Am intrat mai greu în meci, astfel că adversarele au avut 4-0 în minutul 4. Ne-am revenit însă apoi, conducând cu un gol, dar, pe finalul primei reprize, am scăzut iar ritmul de joc şi Iaşi a intrat la pauză cu 16-14. În partea secundă, ne-am apărat foarte bine şi ne-am dus în minutul 50 la trei goluri, dar n-am ştiut să gestionăm foarte bine finalul, iar în ultima secundă, la scorul de 28-27 în favoarea noastră, gazdele au avut 7 m! Portarul nostru, Monica Rusu, a apărat însă, aşa că partida s-a încheiat cu succesul CSU Neptun. Norocul s-a întors în favoarea noastră la ultima fază, după ce, în timpul partidei, am ratat, cred, şase lovituri de la 7 m!“.

Mariana Filip a marcat de şapte ori

Ionuţ Puşcaşu apreciază că CSU Neptun a avut meci greu la Iaşi, dar victoria oaspeţilor a fost una „muncită“. „Noi, antrenorii, suntem foarte mulţumiţi de fete“, subliniază acesta. „Au luptat până în ultima clipă. Ne aşteptam să avem un meci dificil. În ciuda locului ocupat în clasament, Iaşi nu are echipă slabă. Sunt convins că formaţia locală va încurca multe adversare la Iaşi“, a mai spus Puşcaşu. CSU Neptun a marcat ieri prin Mariana Filip - 7, Andreea Ciucanu - 6, Andreea Pintilie - 4, Denisa Bari - 3, Bianca Căldare - 3, Anca Birton - 3 şi Delia Radu - 2.

În fieful liderului

În clasament, CSU Neptun a urcat o poziţie, ajungând pe şase, cu 21 de puncte, după şapte victorii şi cinci înfrângeri. În etapa viitoare, duminică, 5 februarie, de la ora 11.00, echipa de pe litoral va juca în fieful liderului, cu 39 de puncte, CS Rapid USL Metrou Bucureşti.
 
„Împreună cu Lăcrămioara încercăm să le facem pe fete să conştientizeze că niciun meci nu seamănă cu altul. Chiar dacă, în tur, Rapid ne-a bătut la Constanţa la diferenţă mare de scor (n.r. 44-20, 22-8 la pauză), acum va fi altceva. A fost atunci prima etapă, iar fetele au intrat în teren cu gândul că sunt învinse deja. Acum ne dorim să facem un meci bun, iar rezultatul final să reflecte realitatea din teren“, a precizat Ionuţ Puşcaşu.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii