Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce reacţii a stârnit decizia Simonei Halep de a-şi schimba antrenorul

ro

24 Jun, 2015 00:00 1888 Marime text
Antrenorul Victor Ioniţă nu o mai pregăteşte pe cea mai bună tenismenă din România deoarece, conform managerului jucătoarei, Virginia Ruzici, aceştia ar fi întrerupt de comun acord colaborarea, valabilă până la începerea Grand Slamului de la Wimbledon din 29 iunie.

Simona Halep a avut şase antrenori în ultimele trei sezoane. A început în anul 2013, alături de Firicel Tomai, care a fost înlocuit ulterior cu Andrei Mlendea. A urmat colaborarea cu Adrian Marcu, care a durat până la sfârşitul anului 2013. Acesta a fost înlocuit cu belgianul Wim Fissette, în anul 2014, cu care a reuşit să ajungă în finala Roland Garros, în semifinala de la Wimbledon, dar şi în ultimul act al turneului de la Singapore.

Deşi se credea iniţial că sportiva din Constanţa va colabora cu Daniel Dobre, a fost dovedit faptul că noul antrenor al Simonei este Darren Cahill. Australianul l-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr lider din clasamentul ATP.

Însă reacţiile nu au întârziat să apară. Întrebat despre decizia Simonei Halep, Ilie Năstase a declarat, pentru ProSport Live: „Cel mai bine ar fi să o întrebaţi pe Virginia Ruzici despre Halep“. „Nu cred că e o treabă de antrenor, Halep poate să joace şi singură. Odată ajuns pe teren, antrenorul nu prea mai are ce să facă. Depinde doar de jucător acolo“, a precizat Ilie Năstase.
 
Loredana CĂLUGĂRU, studentă a Facultăţii de Litere, specializarea Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea „Ovidius“ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii