Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce obiective turistice pot vizita fanii SSC Farul cu ocazia deplasării la meciul de la Mihai Viteazu (galerie foto)

ro

05 Apr, 2017 00:00 2076 Marime text
În etapa a 24-a a Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, liderul clasamentului (cu 66 de puncte), SSC Farul, va juca în deplasare cu ocupanta locului şapte, cu 35 de puncte, Victoria Mihai Viteazu. Partida a fost programată sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 14.00.
 
Echipa înfiinţată de fanii constănţeni a oferit amănunte despre deplasarea la Mihai Viteazu a susţinătorilor SSC Farul. Astfel, suporterii vor merge cu maşinile personale, iar plecarea este programată pentru ora 12.00. „Pentru o mai bună organizare, vă aşteptăm pe toţi în curtea stadionului Farul, cel târziu la ora 11.45, spre a fi repartizaţi în maşini (cei care nu au). Orice deplasare mai lungă are farmecul ei. Vom călători, în coloană, spre limita nordică a judeţului, în jur de 70 de kilometri, pe Drumul European 87. După cum probabil deja aţi observat, începând cu meciul de la Băneasa, am introdus în aceste comunicate şi referinţe privind obiectivele turistice din judeţ, pe care le putem vizita în ziua meciului şi nu numai. De data aceasta, vă invităm la Cetatea Histria, întemeiată la mijlocul secolului al VII-lea î.e.n. Accesul se face atât din drumul E87, cât şi dinspre localitatea Sinoe. Ar fi păcat să colindăm judeţul şi să nu ne bucurăm de frumuseţile sale! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată în comunicat. 

Vor sta în spatele porţii dinspre stradă 

Ieri, cei de la SSC Farul au fost şi au văzut stadionul din Mihai Viteazu, publicând şi mai multe poze de la teren. „Pregătim meciul din toate punctele de vedere! Avem mare nevoie de această victorie si, ţinând cont că ne aşteaptă un meci extrem de greu, am fost să vedem unde vor putea sta suporterii noştri! Nu există nicio tribună şi niciun loc special amenajat pentru suporteri. S-a decis de comun acord cu cei din conducerea echipei gazdă ca suporterii noştri să stea în spatele porţii - dinspre stradă. Avem nevoie de sprijinul vostru! Vă aşteptăm in număr cat mai mare!“, s-a postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanţa; galerie - Facebook (SSC Farul)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii