Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce amicale a stabilit FC Farul până la începerea campionatului

ro

09 Feb, 2016 00:00 1969 Marime text


FC Farul a stabilit partidele amicale până la startul meciurilor oficiale din Liga a 2-a, prima etapă din 2016, a 19-a, fiind programată peste 18 zile.
 
Până acum, „marinarii“ au disputat doar întâlniri-test, cu echipe de juniori (trei confruntări), iar miercuri, 10 februarie, de la ora 11.00, este programată (în deplasare) prima dispută amicală, cu Metalosport Galaţi, echipă aflată pe locul cinci în seria întâi a Ligii a 3-a. Pentru sâmbătă, 13 februarie, s-a discutat cu Înainte Modelu (locul cinci în seria a doua a Ligii 3-a), dar, deocamdată, nu se ştie ce teren ar putea găzdui partida.
 
Miercuri, 17 februarie, la Constanţa vine Delta Dobrogea Tulcea, vicelidera seriei secunde a Ligii a 3-a, dorindu-se ca meciul să se joace pe stadionul „Farul“. Ultimul amical al Farului va fi pe 20 februarie, cu Dunărea Călăraşi, echipa care conduce seria întâi a Ligii a 2-a. Partida se va disputa la Călăraşi. Pe 27 februarie, „marinarii“ (locul 5, cu 28 de puncte) întâlnesc în deplasare, în Liga a 2-a, Dacia Unirea Brăila (locul 4, cu 33 de puncte).
 
În privinţa antrenamentelor, FC Farul nu va mai avea perioadă centralizată de pregătire. Constănţenii caută în continuare soluţii pentru posturile de fundaş stânga şi portar, rămase deocamdată neacoperite. Ca fundaş stânga pista Carabela s-ar putea concretiza în cele din urmă, iar în poartă „marinarii“ vor să aducă şi un jucător Under-19 din afara Constanţei.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii