Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul lui Farmache, amanat

ro

15 Jan, 2009 03:15 3632 Marime text

razvan_farmache1.jpgÎn această perioadă va mai fi judecat, la Curtea de Arbitraj Sportiv, şi memoriul lui Marius Nae.
Cazul fundaşului dreapta Răzvan Farmache, care se află în litigiu cu Farul, a fost amânat în şedinţa din 13 ianuarie a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), data reprogramării fiind necunoscută.

În urmă cu o lună, jucătorul a depus un memoriu la Federaţia Română de Fotbal, potrivit căruia doreşte să devină jucător liber de contract. „Cazul lui Farmache a fost amânat pentru că mai trebuia depus un act la Federaţie pentru judecarea memoriului", a declarat directorul executiv al grupării de pe litoral, Dan Pâra. Farmache invocă restanţe financiare pe care Farul le-ar avea faţă de el. Primul termen a fost pe data de 16 decembrie 2008, dar Farul a cerut amânarea cauzei, CNSL fiind de acord şi oferind un nou termen. „Întrucât Răzvan intrase în ultimele şase luni de contract cu clubul, am purtat două runde de negocieri, pentru prelungirea înţelegerii. De fiecare dată însă, jucătorul a refuzat să semneze. Apoi, în pauza de campionat, a depus memoriu la FRF, pentru a fi declarat liber de contract, pe motiv că nu şi-ar fi încasat banii cuveniţi, lucru neadevărat", a declarat Ion Marin. În aceeaşi situaţie se mai află şi Marius Nae, al cărui caz va fi judecat tot în cursul acestei luni. Jucătorul a fost declarat liber de contract la mijlocul lunii trecute, însă clubul Farul a contestat această hotărâre, recursul urmând să fie judecat în această perioadă la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal. În acest caz, cei doi se vor pregăti în continuare la echipa de juniori a clubului.

Cinci amicale în Turcia

Farul va susţine în Antalya (Turcia) un cantonament programat în perioada 7 - 18 februarie. Echipa antrenată de Ion Marin va disputa, în cadrul acestui stagiu de pregătire, cinci partide de verificare. Formaţia constănţeană va începe seria amicalelor din cantonamentul din Turcia pe 9 februarie, în compania echipei cehe Sigma Olomouc (locul 6 în prima divizie), pe 11 februarie va juca cu slovacii de la Tatran Presov (locul 7 în campionatul respectiv), iar pe 13 februarie se va întâlni cu Slavia Sofia (locul 8 în prima divizie bulgară). Seria meciurilor de pregătire va continua cu Spartak Trnava (locul 3 în Slovacia) şi se va termina pe 17 februarie, cu amicalul susţinut în compania echipei Arka Gdynia (locul 7 în prima ligă poloneză). Până atunci, oficialii grupării de pe litoral au mai perfectat o partidă amicală în compania echipei din prima ligă bulgară, Cerno More Varna. Meciul se va disputa pe data de 4 februarie, la Constanţa. De asemenea, Farul va mai juca împotriva bulgarilor şi în pauza competiţională cauzată de întâlnirea România - Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Partida se va disputa pe 28 martie, la Albena.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii