Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor- Voi ridica drapelul atât de sus la Rio, încât îl va vedea întreaga lume

ro

16 Jul, 2016 20:26 20350 Marime text
Tripla campionă olimpică de la Atena, gimnasta Cătălina Ponor, a fost aleasă de curând port-drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Rio. Cu această ocazie, sportiva a declarat astăzi că abia aşteaptă să ajungă la competiţia de la Rio şi că va ridica drapelul naţional atât de sus, încât îl va vedea întreaga lume. 

"Abia aștept să ajung acolo, să savurez momentele acelea în primul rând pentru că, din păcate, chiar dacă am avut două ediții de Jocuri Olimpice, nu am avut timp să ajung la deschidere și acum va fi ceva unic pentru mine. Sper să-l ridic cât mai sus, ca să-l vadă toată lumea, și din avion să se vadă", a declarat Cătălina Ponor pentru o televiziune sportivă.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a decis ca portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio să fie Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena și unica gimnastă din lume care a cucerit medalii la Jocurile Olimpice la o distanță de opt ani. Favorite pentru a purta drapelul erau handbalista Cristina Neagu și Simona Halep. Ultima a anunțat vineri că nu va participa la competiția din Brazilia, de teama virusului Zika.


A 31-a ediție a Jocurilor Olimpice va debuta la Rio pe 5 august și se va încheia pe 21 august.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel 17 Jul, 2016 09:12 Respect, Catalina! Constanta te iubeste!