Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor va da startul meciului SSC Farul Constanţa - Voinţa Valu lui Traian

ro

27 Apr, 2017 15:36 7437 Marime text
Liderul Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, va susţine sâmbătă, 29 aprilie, pe teren propriu, meciul cu Voinţa Valu lui Traian.

Partida este găzduită de stadionul „Voinţa“ din Complexul Sportiv „Badea Cârţan“, de la ora 14.00, iar startul va fi dat simbolic de gimnasta Cătălina Ponor, de la CS Farul, multiplă campioană olimpică şi europeană şi medaliată mondială.

Anunţul a fost făcut astăzi de un alt reprezentant de seamă al sportului constănţean, campionul olimpic la lupte Ion Draica, preşedinte de onoare al SSC Farul.

„Cătălina este o faristă pur-sânge şi menţine în atenţia întregii lumi acest brand, prin performanţele sale deosebite. Haideţi să o primim cum se cuvine la meciul de sâmbătă!”, a declarat Ion Draica.   

Ion Barbu, antrenor al SSC Farul, nu crede că echipa constănţeană va avea probleme cu Voinţa Valu lui Traian. „M-am înşelat o singură dată, la partida cu Gloria Băneasa. Vrem ca până la finalul campionatului să nu mai comitem paşi greşiţi. Încercăm în meciurile care au mai rămas de jucat să găsim cea mai bună formulă de echipă pentru meciurile de baraj“, a arătat Ion Barbu.

„În ultimele două etape, ne-am impus la limită, dar scorul putea fi mult mai mare. Am înscris însă rapid, iar apoi a intervenit o stare de relaxare. Partida cu Valu lui Traian e aparent uşoară, dar trebuie să o tratăm cu seriozitate. Suntem în creştere în ce priveşte jocul, ne creăm multe ocazii, dar suferim puţin la finalizare. Sunt sigur însă că vom rezolva şi această problemă“, a spus şi portarul Vlad Neagu.    


Sursa foto: Facebook (Lotul feminin de gimnastică al României) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii