Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, calificare în finale la Campionatele Europene

ro

20 Apr, 2017 21:17 2675 Marime text
România are şanse la medalie în finalele feminine din cadrul Campionatului European de Gimnastică, de la Cluj.
 
Cătălina Ponor se va lupta pentru un loc pe podium la bârnă şi sol, în timp ce Larisa Iordache ţinteşte medalia europeană, duminică, la bârnă. Cele două sportive au evoluat în subdiviziunea a treia, care a încheiat ziua de joi.  

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Cătălina Ponor a încheiat calificările la sol pe poziția a patra cu 13,566 puncte. La bârnă, a fost notată cu 14,066 puncte, încheind pe locul 4.

Larisa Iordache, care are în palmares cinci titluri europene, s-a calificat în finala la bârnă de pe primul loc, ea fiind notată cu 14,566 puncte. Ea nu a obținut însă calificarea și la paralele, unde a încheiat pe poziția a 11-a, cu 13,833 puncte. 

Campionatele Europene de gimnastică artistică se desfășoară în perioada 19-23 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
 
UPDATE 1, ora 21.53

Cătălina Ponor a ratat calificarea în finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, după ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat, pentru Agerpres, Anca Grigoraș, director tehnic în cadrul Federației Române de Gimnastică.

 
Sursa foto: Facebook / Cătălina Ponor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii