Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălina Ponor se va dedica antrenoratului. Speră să formeze măcar „o jumătate de Ponor“ (video)

ro

30 Nov, 2017 00:00 4241 Marime text
Reîntoarsă din Mexic, unde a participat la ultima competiţie din cariera sa de gimnastă, campioana Cătălina Ponor a declarat că îşi doreşte foarte mult să aibă succes şi ca antrenoare. Fostei sportive constănţene îi place enorm să lucreze cu copiii şi speră să formeze o gimnastă care să aibă măcar jumătate din performanţele sale.

„Singura medalie care îmi lipseşte din palmares este aurul mondial. Nu a fost să fie şi m-am împăcat cu ideea. Viaţa merge înainte. Acum mă voi dedica antrenoratului şi sper din tot sufletul să formez o gimnastă care să ajungă, ca performanţe, măcar la jumătatea mea, o jumătate de Ponor. Îmi doresc foarte mult să cresc copii în gimnastică“, a declarat Cătălina Ponor.

Alături de alţi sportivi şi sportive din România, tripla campioană olimpică din 2004, iar, în acest an, campioană europeană, a fost nominalizată pentru cea de-a 45-a ediţie a anchetei „Cei mai buni zece sportivi din Balcani“, organizată de agenţia bulgară BTA. De la Constanţa, dintre nominalizaţi nu lipsesc nici Simona Halep, liderul clasamentului mondial la tenis, Horia Tecău, câştigător în proba de dublu la turneul de mare Şlem US Open sau Eliza Samara, campioană europeană la tenis de masă. Au fost luați în considerare cei mai buni sportivi din Albania, Bosnia, Bulgaria, Croația, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Serbia și Turcia.

Sursa foto: captură Youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii