Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Anghel - „Noi ne facem viaţa grea“ După al doilea eşec consecutiv, Săgeata Năvodari a ajuns pe locul trei

ro

13 Oct, 2014 00:00 1924 Marime text


Probleme pentru Săgeata Năvodari, care a pierdut, sâmbătă, al doilea meci la rând în Liga a II-a, coborând pe locul trei în clasament. Ambele eşecuri au venit în faţa unor contracandidate la promovare: 0-3 în deplasare cu ACS Academica Argeş (în runda trecută) şi 0-2 la Năvodari, sâmbătă, cu FC Voluntari.


Săgeata Năvodari a comis doi paşi greşiţi, unul după altul, tocmai în meciuri cu echipe cu care îşi dispută accederea în primul eşalon. În disputa cu FC Voluntari, golurile au fost înscrise de M. Ene (45 - din penalty) şi Voduţ (60). Săgeata (antrenor, Cătălin Anghel) a jucat cu: Albuţ - Cârjă, Fl. Pătraşcu, Ursu (34 R. Damian), Bruno - Stana, Muzac (62 Srdic) - Cr. Ganea, Cervera, Vezan (cpt.) - Vieru (50 Deletic). FC Voluntari (antrenor, Ilie Poenaru): Botaş - Moga, C. Achim, Mitache, Maxim - C. Roşu, S. Rădoi (cpt.), Lircă (70 Barbu), Călinţaru - M. Ene (65 T. Bălan), Voduţ (84 Ad. Bălan).

„În loc să arătăm că, la Piteşti, a fost un accident, nu am avut forţa să revenim, să trecem peste momentul greu. Problemele ni le facem noi singuri. Noi ne facem viaţa grea. Este al doilea meci consecutiv în care pierdem şi în care noi dăm ocazii adversarului. Comitem greşeli copilăreşti, ca la penalty şi ca la golul doi în meciul cu FC Voluntari. Orice pasă în spatele nostru devine prea uşor o ocazie pentru adversar. Iar în atac nu luăm cele mai bune decizii, lipsindu-ne foarte mult un vârf care să ţină de minge, să ştie să speculeze anumite spaţii şi, bineînţeles, să marcheze. Este o perioadă grea pentru noi, în care trebuie să punem puţin mai mult suflet şi să fim mai sinceri cu noi. Nu dau vina pe jucători, dar să ne privim în oglindă şi să realizăm că nu dăm totul, aşa cum ar trebui. Să ne respectăm numele şi tricoul pe care îl îmbrăcăm. Numai cu muncă şi suferinţă se face treabă. Îmi asum aceste eşecuri. Lipsa noastră de omogenitate îşi spune cuvântul. În plus, avem probleme de lot. Ne lipsesc Guerra, Gorovei, iar ca să poată fi pe bancă (ulterior, l-am şi folosit), Deletic a făcut injecţii. Chiar dacă n-am făcut un meci bun, am avut unele ocazii, dar n-am putut înscrie nici dintr-un metru. Suntem toţi de vină, în frunte cu mine“, a declarat Cătălin Anghel. 

În clasament, Săgeata a coborât de pe doi pe trei, cu 13 puncte. Primele două în ierarhie sunt ACS Academica Argeş (16p) şi FC Voluntari (15p). Miercuri, 15 octombrie, în etapa a opta a campionatului, echipa din Năvodari va întâlni în deplasare, de la ora 15.00, Gloria Buzău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii