Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana suporterilor FC Farul străbate iar Constanţa „Ne-am depus candidatura la promovare“

ro

02 Dec, 2015 00:00 3254 Marime text

Ca şi la partida de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, de pe 24 octombrie, suporterii FC Farul vor anunţa meciul cu Dunărea Călăraşi (ultimul susţinut de „marinari“ în 2015) cu ocazia unei caravane prin Constanţa, care va avea loc joi, 3 decembrie, cu începere de la ora 17.00.
 
„Ne dorim să promovăm şi ultimul meci al anului 2015! La ora 16.45, vă aşteptăm în parcarea de la Kaufland. La ora 17.00, vom face (din nou) o caravană cu maşinile prin oraş. Traseul va fi: Kaufland - Gară - Far - Poarta 6 - Anda - Pod Butelii - Institutul de Marină - Galeriile Soveja - Boema - Cireşica - Sat Vacanţă - Unirii - Ion Raţiu - stadionul «Farul». După terminarea caravanei, suporterii se vor opri la antrenamentul oficial al echipei, la fel ca la meciul cu Oţelul. Am câştigat acea confruntare, aşa că vom repeta traseul şi vom avea acelaşi punct terminus“, se arată pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“.

Dunărea Călăraşi, neînvinsă în deplasare 

Meciul FC Farul - Dunărea Călăraşi se joacă vineri, 4 decembrie, de la ora 18.00. Biletele de intrare costă 5 lei (la peluze) şi 10 lei (la tribune). Suporterii sunt îndemnaţi să vină la caravană, iar apoi la stadion, pentru a urmări meciul, care se anunţă unul atractiv: „Dunărea Călăraşi este neînvinsă în meciurile din deplasare, iar Farul a marcat zece goluri în ultimele două partide jucate acasă. Un motiv în plus să vină lumea la stadion! Mai ales că, după egalul din Giuleşti şi după victoria de la Clinceni, am luat o opţiune serioasă pentru promovare! Putem spune că ne-am depus candidatura la promovare. Vă aşteptăm alături de noi la caravană! Cu sau fără maşini! Aduceţi fulare şi steaguri! Nici nu contează cum faceţi, dar trebuie să promovaţi meciul alături de noi! Iubim doar Farul!“. În clasament, Dunărea ocupă poziţia a doua, cu 33 de puncte, în vreme ce Farul e pe cinci, cu 28 de puncte.

Favoriţi, alături de Rapid 

Suporterii remarcă faptul că FC Farul a început să obţină rezultate, ceea ce poate fi argumentul hotărâtor pentru ca tribunele stadionului „Farul” să înceapă să se repopuleze. „Am obţinut zece puncte din 12 cu două dintre principalele contracandidate, 1-0 şi 0-0 cu Rapid şi 4-1 si 1-0 cu Academica Clinceni, marcând în cele patru confruntări şase goluri şi primind unul singur! În meciul de la Călăraşi, am făcut 0-0 şi acum avem nevoie de încă o victorie pentru a urca în clasament! Avem un meci mai puţin disputat şi am scăpat de deplasările de la Rapid, Clinceni şi Calaraşi. Suntem în postura de favoriţi, alături de Rapid, la promovare. În ultimele patru meciuri, Alex Gudea a închis poarta Farului. Toate motivele, aşadar, să fii şi tu pe stadion! Până acum, ceream echipei rezultate şi am zis mereu că rezultatele aduc suporterii la stadion. Avem echipă şi caractere care luptă pentru clubul pe care îl iubim! Haideţi să fim cât mai mulţi alături de echipă! Promovarea este un vis realizabil şi îl putem realiza numai împreună“, se notează pe Facebook.
 
Sursa foto: Barbu Dmi Photography

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mircea P F 02 Dec, 2015 00:40 FC Farul are valoare,are jucatori foarte buni ! Sa joace cu daruite,cu ambitie si cu ceva noroc va castiga Farul acest meci si multe, altele !