Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpitanul lui FC Viitorul a debutat la Naţională Evoluţia lui Romario Benzar, remarcată de selecţionerul Christoph Daum (Galerie Foto)

ro

06 Sep, 2016 00:00 2093 Marime text
Romario Benzar, căpitanul FC Viitorul, a debutat la echipa naţională de seniori a României în meciul oficial cu Muntenegru (1-1), jucat la Cluj, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Benzar a evoluat fundaș dreapta, a fost integralist și a avut o evoluție pozitivă, apreciată de selecționerul Christoph Daum. 
 
Chiar dacă România a dezamăgit din nou, fotbalistul de la FC Viitorul s-a remarcat. „Romario Benzar a jucat foarte bine, mi-a plăcut evoluţia lui. A muncit mult“, a spus Daum. „Îi sunt recunoscător selecţionerului pentru că mi-a oferit această şansă. Îi mulţumesc şi echipei mele de club că a avut încredere în mine. Nu în ultimul rând, trebuie să menţionez rolul deosebit al lui Gică Hagi, cel care m-a reprofilat fundaş dreapta din mijlocaş şi m-a încurajat permanent. M-am acomodat repede la echipa naţională. Sper să fiu convocat şi în continuare şi să ne calificăm la Campionatul Mondial“, a punctat Benzar. „Felicitări, Romario Benzar, debutant aseară (n.r. duminică seară), în meciul cu Muntenegru!“, s-a menţionat pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Măţel şi Răzvam Marin, rezerve

Golurile partidei de la Cluj au fost marcate de Ad. Popa (85), respectiv Jovetic (87). România a ratat victoria în prelungiri, atunci când Stanciu a ratat un penalty în minutul 90+7! Echipa tricoloră a fost: Pantilimon - Benzar, Moţi, D. Grigore, St. Filip - Săpunaru, Hoban - Bicfalvi (76 Ad. Popa), B. Stancu (90+3 Keşeru), Stanciu - B. Andone (70 Torje). Un alt jucător de la FC Viitorul, Răzvan Marin, a rămas pe banca de rezerve, precum şi constănţeanul Alex Măţel, fost căpitan al FC Farul.

Următorul meci, cu Armenia

În celelalte meciuri din grupa E, în care evoluează România, s-au înregistrat rezultatele: Danemarca - Armenia 1-0 şi Kazahstan - Polonia 2-2. Clasamentul este următorul: 1. Danemarca - 3p, 2. Polonia - 1p, 3. Kazahstan - 1p, 4. Muntenegru - 1p, 5. România - 1p, 6. Armenia - 0p. În etapa viitoare, pe 8 octombrie, se joacă partidele Armenia - România, Muntenegru - Kazahstan şi Polonia - Danemarca.
Sursa foto: Facebook (Echipa naţională de fotbal a României)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii