Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpitanul campioanei României a ajuns în Slovenia În ce condiţii va rămâne Romario Benzar la FC Viitorul

ro

03 Jul, 2017 00:00 1991 Marime text
Începând de sâmbătă, fotbaliştii Romario Benzar, Florinel Coman, Andrei Ciobanu şi Tudor Băluţă s-au alăturat lotului FC Viitorul în stagiul de pregătire din Slovenia. Cei patru primiseră câteva zile de vacanţă în plus, după ce fuseseră prezenţi la acţiuni ale echipelor naţionale ale României. 
 
Jucătorii au ajuns în cantonamentul campioanei sâmbătă la prânz, iar după-amiaza a fost prevăzut primul antrenament alături de colegi lor. Aseară, campioana României a susţinut al patrulea meci de verificare din Slovenia contra formaţiei ruse FK Krasnodar, care a încheiat pe locul 4 ediţia precedentă a campionatului.
 
Miercuri, 5 iulie, este programată ultima confruntare de verificare a stagiului, cu ŢSKA Moscova (Rusia, locul 2). „Am avut o vacanţă frumoasă, cred că cea mai plăcută de când joc eu fotbal. Mă bucur că mi-am încărcat bateriile şi sper să am un sezon la fel de reuşit ca cel precedent. Colegii m-au aşteptat cu braţele deschise. Şi mie îmi era dor de ei. Am intrat în programul echipei, iar ce va fi în legătură cu transferul meu la o altă echipă vom vedea“, a declarat Romario Benzar, căpitanul FC Viitorul.

„Toţi vor dori să câştige împotriva noastră“

Fundaşul dreapta al campioanei României spune că obţinerea titlului trebuie să-i ambiţioneze pe jucătorii Viitorului în perspectiva noului sezon. „Trebuie să fim foarte motivaţi, pentru că ne aşteaptă un sezon greu. Toţi vor dori să câştige împotriva noastră, întrucât suntem campioana României. Acest lucru trebuie să ne ambiţioneze să jucăm mai bine ca în sezonul trecut. Ne pregătim acum să câştigăm Supercupa. Ar fi incredibil să cucerim două trofee într-un an. La noi au venit câţiva jucători cu experienţă, care sunt sigur că ne vor ajuta“, a precizat Benzar.

Cu cine se bate Viitorul la titlu

Internaţional al României, jucătorul Viitorului a stârnit interesul mai multor echipe din străinătate, spunându-se că şi formaţia italiană Lazio e pe urmele sale. „Mă bucură faptul că m-ar urmări Lazio, aşa cum s-a scris. E o echipă de tradiţie din Italia, dar acum nu ştiu mai mult. Mi-aş dori să fac un pas înainte în cariera mea, printr-un eventual transfer, dar, dacă nu va fi o echipă cu obiective mari, voi rămâne la Viitorul. Cred că ne vom lupta la titlu cu FCSB, CFR Cluj, Craiova şi Dinamo. Stagiunea trecută a fost cea mai bună din cariera mea. Sunt mândru că am ieşit campion al României, ceea ce mă face ca în continuare să-mi fixez obiective şi mai îndrăzneţe. La echipa naţională, avem şanse minime să ne calificăm la Campionatul Mondial, însă trebuie să luptăm până la capăt“, a mai arătat Romario Benzar.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii