Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cantonament la Ştefeşti pentru juniorii C de la Academia Farul

ro

28 Jan, 2016 00:00 3179 Marime text


Grupa de juniori C (născuţi în anul 2002) de la Academia de Fotbal Farul Constanţa efectuează, în perioada 1 - 6 februarie, un cantonament montan la Ştefeşti, în judeţul Prahova. Antrenorul grupei, Cătălin Săndulescu, va avea sub comandă un lot de 24 de copii, care, chiar dacă nu vor susţine niciun meci amical, vor participa la un program spartan, cu câte trei antrenamente pe zi.
 
„În primul rând, ne interesează coeziunea grupului. Va fi un cantonament în care vom munci mult. La această grupă, avem foarte mulţi copii de viitor. Unde vor ajunge depinde în foarte mare măsură de ei, dar şi de noi, staff-ul de la Academia Farul“, a declarat Cătălin Săndulescu, pentru site-ul oficial al Academiei Farul.
 
În competiţiile de juniori C, academia constănţeană are înscrise patru echipe: două în prima grupă valorică (Academia Farul, care ocupă locul doi, la egalitate de puncte, 36, cu FC Viitorul, şi FC Farul, care se află pe şase, cu 22 de puncte) şi două la juniori C2 (Academia Farul 1, care a încheiat sezonul 2015/2016 pe primul loc, cu 27 de puncte, şi Academia Farul 2, care a fost ultima în clasament, cu numai un punct).   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii