Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana are şase meciuri la rând fără eşec Doi titulari absenţi la FC Viitorul în meciul de la Ovidiu cu Poli Timişoara (galerie foto)

ro

25 Nov, 2017 00:00 1283 Marime text

Stadionul central al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi de la Ovidiu găzduieşte sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18.00, meciul FC Viitorul - ACS Poli Timişoara, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1. Cu şase meciuri la rând fără eşec în Liga 1 (cinci victorii şi o remiză), campioana FC Viitorul se află pe locul cinci, cu 30 de puncte, în vreme ce formaţia bănăţeană ocupă poziţia a noua, cu 23 de puncte. Gazdele nu pot folosi doi titulari, ambii suspendaţi, golgeterul echipei, atacantul George Ţucudean, şi fundaşul central Bogdan Ţâru, căpitanul FC Viitorul.

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a declarat că partida este una importantă penrzu formaţia de pe litoral în drumul ei se a-şi consolida locul din ierarhie. „Trebuie să ne gândim numai la cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte experimentată. Trebuie să facem un fotbal bun, inteligent. Poli Timişoara e o formaţie dificilă, greu de desfăcut în apărare şi bună pe contraatac. La Voluntari, în etapa trecută, n-am reuşit să marcăm, acesta fiind minusul nostru din acea partidă, dar am vorbit cu echipa şi sperăm ca sâmbătă să schimbăm situaţia. Pe de altă parte, avem cinci meciuri la rând fără gol primit. Trebuie să luptăm în continuare. Ne găsim într-un moment bun, însă nu trebuie să ridicăm piciorul de pe acceleraţie şi să rămânem concentraţi“, a declarat Hagi.

Opţiune serioasă pentru accederea în play-off

„Disputăm cel mai important meci din acest sezon. Cu o victorie, luăm o opţiune serioasă pentru calificarea în play-off. Echipa e pe drumul cel bun, avem o serie pozitivă, fără gol primit şi sperăm să facem iar un meci bun. Vrem să ne clasăm pe un loc cât mai sus la finele lui 2017 şi să avem o vacanţă frumoasă. Nu vreau să vorbesc acum despre titlu. Luăm fiecare meci în parte, iar la final vom vedea pe loc ne vom clasa. Oricum, obiectivul nostru este situarea în poziţiile 1-6“, a punctat fundaşul stânga Cristi Ganea, „Întâlnim o echipă bună, astfel că ne aşteaptă o partidă dificilă. Ne lipsesc doi jucători, dar avem fotbalişti care îi pot înlocui“, a precizat mijlocaşul Alexandru Cicâldău.

Cât costă biletele

Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona la următoarele preţuri: 30 de lei la Tribuna I, 20 de lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Peluza I şi a II-a. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. În ziua disputării meciului la stadionul central se vor achiziţiona bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 16.00. Persoană de contact din partea clubului Viitorul pentru informaţii cu privire la achiziţionarea documentelor de acces este Alexandru Guteanu (telefon 0733-735.115).

Transport pentru suporteri

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 16.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii